Pozdrawiam kolege z białej Alfy GT, widziana na Skłodowskiej-Curie ok 11.30nieźle Ci to mruczy, mimo, że to JTD
![]()
Pozdrawiam kolege z białej Alfy GT, widziana na Skłodowskiej-Curie ok 11.30nieźle Ci to mruczy, mimo, że to JTD
![]()
Czy ktoś od nas ma czerwona brerę na DW? Niedawno widziana na Dąbrowskiego/krasinskiego![]()
Pozdrawiam
Damian
Pozdrawiam,
Damian
Jedna czerwona brera na DW śmiga u mnie w Sobótce, Pani z brery zawsze machnie![]()
Srebrna dziewiątka na blachach PGS pod Rokita zaparkowana. Dodatkowo na terenie zakładu czasami widzę czarna 147. Wszystko oramkowane![]()
Pozdrowienia ze srebrnej 156 dla kierowcy czerwonej 147 FL na DZL, widzianej dzisiaj przed 10 na wrocławskiej w Legnicy.
Obustronnie pomrugane!![]()
Pozdrawiam Alfiste jeżdżącego niebieską GT , którego Alfe czasem mam przyjemność oglądać pod swoim domem we Wrocławiu . Świetny kolor , robi wrażenie na żywo![]()
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kolegę z Czerwonej Julki DSW na drodze Wrocław-Świdnica dzisiaj koło 10.
Zanim Cię zobaczyłem, to już było za późno żeby machnąc.
159 czerwona bez ramek ale kolega pierwszy pomachał, widziana za strzegomiem w strone jawora 15:20
Pozdrawiam kierownika srebrnej bodajże GTV DDZ CL01 jadącej na ośmiu kołach przede mną na wysokości Kobierzyc w stronę Wrocławia. Na ośmiu - na lawecie.
Oraz kierownika pięknej 159 pod Wydziałem komunikacji W-w wczorajStaliśmy zaparkowani twarzą w twarz.