Chciałbym bardzo serdecznie powitać wszystkich użytkowników tego forum. No cóż 18 lat będę miał 31 marca tego roku no i z tego powodu jako że już troszkę chodzę na prawko postanowiłem kupić sobie już jakieś autko
, wybór padł na Alfę 159 1.9 JTDm w kombi o mocy 120 koni rocznik 2009
. Powiem szczerze że troszkę boję się jeździć nią od razu po zdaniu prawka ale do odważnych świat należy
. Początkowo celowałem raczej w Audi 100 lub Merca W210 tak do 6-7 tysi jednak można powiedzieć że wszedłem w układ z rodzicami że będę jeździł autem troszkę droższym (o jakieś 14 tysi
) ale nie będę jego jedynym właścicielem tylko współwłaścicielem
. Alfa kosztowała nas lekko ponad 19 tysięcy ponieważ ma kilka wad lakierniczych jak kilka małych wgnieceń i kilka zarysowań stąd taka cena jednak postaram się doprowadzić ją do wzorowego stanu poprawiając wszystkie wady
.
Tak więc jeszcze raz bardzo serdecznie witam wszystkich i mam cichą nadzieję że mój Romuś nie zepsuje się szybko
Aha i sorki że tekst jest taki troszkę poszarpany ale niestety godzina o której pisałem tego posta trochę wpłynęła na mój styl pisania
No niech to szlak.... wiedziałem że o czymś ważnym zapomnę.. do zrobienia jest jeszcze koło dwumasowe
![]()