Niewiele piszą i jakieś to zagmatwane. Historia sprzed ponad roku. Jest wzmianka o ogniu w komorze silnika ale nie kumam czy to żarty czy prawda.
Pozdr
Niewiele piszą i jakieś to zagmatwane. Historia sprzed ponad roku. Jest wzmianka o ogniu w komorze silnika ale nie kumam czy to żarty czy prawda.
Pozdr
Jest GTV'97 3.0 V6. Była 156 SW'03 2.4 20V
Gdzie pisze o ogniu w komorze silnika? Bo jeśli chodzi o przed ostatni post to jest tam napisane "w ogloszeniu widze ze pali sie lampka silnika (palila sie juz 4 lata temy przy moim zakupie) czy serwis nie moze znalesc rozwiazania/przyczyny. Serwisowana u dilera? Hahahaha tak oczywiscie,ze nie"
To by bylo tyle w wolnym tlumaczeniu.
Ostatnio edytowane przez przema ; 18-02-2016 o 10:35
Post przedostatni i tłumaczenia Google: "Z reklamy: światło pożaru silnika. (Był z zakupu 4y.o. temu) garaże nie może znaleźć przyczyny. utrzymywane w alfa sprzedawcy / instalatora. Hahahahahahaha Uhu, utrzymywana w Alfa Dealer Jaja ODP"
Pozdr
Edytowalem post wyżej.
Cena z czegoś wynika...
- - - Updated - - -
Holendrzy mają tę auta drogie bo już wiedziałem kilka spiderów 3.2
Wpisy z forum nl sa z 2014 roku. Ten sam wlasciciel wystawil to auto w tamtym czasie za 4250 i nie sprzedal a teraz jest za 4500. Jak pisalem wyżej,na forum alfy nl nie ma wzmianki o ogniu.
Auto zarezerwowane już ale nie przeze mnie. Mam czas na zakup do... końca życia; )
Pozdr
Czyli ktoś zarezerwował?za tę pieniądze te auta znikają zwykle w ten sam dzień![]()
Tym bardziej takie...
Daleka droga a gość telefonu nie podał i na maila nie odpisał wiec ciężko mi cokolwiek powiedzieć. Może to była okazja a może mina.
Pozdr