Witajcie,
Polka tylna opiera sie na tych dwóch plastikowych panelach bocznych. Ostatnio widziałem na zdjęciach,ze prawa ma wejście na zapalniczke. Czy to rozwiązanie serwisowe czy twórczość właścicieli? Jak serwisowe to nabylbym taka![]()
Witajcie,
Polka tylna opiera sie na tych dwóch plastikowych panelach bocznych. Ostatnio widziałem na zdjęciach,ze prawa ma wejście na zapalniczke. Czy to rozwiązanie serwisowe czy twórczość właścicieli? Jak serwisowe to nabylbym taka![]()
Prawa ma wieszak na siatkę. Zapalniczka w tym miejscu to inwencjia twórcza. Też zrobiłem sobie zapalniczke w miejscu wieszaka. Przed wyjazdem na wczasy potrzebna mi była zapalniczka w bagażniku na podpięcie lodówki.
Doda tylko że nic nie trzeba przerabiać. Wieszak jest wpinany na zatrzasku. W jego miejsce gniazdo zapalniczki pasuje jak by było oryginalne
http://archiwum.allegro.pl/oferta/gn...468310923.html
Przewód wlutowac w przednią zapalniczke i puścić tunelem środkowym. Nie trzeba go nawet wykręcać. Wystarczy wyciągnąć skórzaną osłonę lekarka od biegów i ręcznego żeby mieć dostęp. Później pod wykładziną podłogi ( tu warto użyć jakiegoś druta do przeciagniecia). Później pod siedzisko tylnej kanapy i wejść pod plastikową osłonę tylnego słupka. I jesteś przy zapalniczce w bagażniku. Oczywiście plastikowy boczek w bagażniku na którym wspiera się półka trzeba wykręcić. Całość pracy około godzina, może półtorej.
Temat można by przenieść do działu zrób to sam. Niech jest dla przyszłych pokoleń [emoji4]
Ostatnio edytowane przez Borbon ; 27-02-2016 o 14:46
Rewelacja,dziekuje za informacje![]()