![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
zieloo ma konto z 2009 roku. Wtedy to chyba jeszcze na FB nie było opcji "Grupy". Nie wiem czy miałem w 2009 roku fejsbuka... swój chłop, tak jak Ty kamilll.
Jak wkońcu odbiorę Alfę od lakiernika to będe![]()
Alfa Romeo 156FL 2.4JTD Nero Metallico --> "Jak wjechała do kraju to tirówki brawo biły"
Panowie, zakładacie letnie kapcie na zlot?![]()
Rozsądek? W przypadku Alfy? Tutaj każdą decyzję podejmuje się sercem, nie rozumem![]()
Ja już pomału zaczynam się gubić w tych grupach, podgrupach odłamach itp...Przez moment jest jakaś organizacja, która po krótkim czasie zaczyna się dzielić i okazuje się, że już nie jesteś w tej grupie w której myślałeś, że jesteś tylko w innej...Zaraz okaże się, że każdy kto ma Alfę w garażu będzie jednoosobowym klubem, stowarzyszeniem, etc...Po co to komu???Zamęt, zamęt i jeszcze raz zamęt... Będzie tak, że wpadnie ktoś jakiegoś letniego wieczoru na parking widząc kilka Alf, pomyśli ocho jakiś spocik to stanę...A tam towarzystwo kierując się jakimiś animozjami (jak np. Ślązacy-Gorole) zapyta skąd Ty? Jak nie jesteś stąd lub stąd to nie jest to spot dla Ciebie i nic tu po Tobie...A przecież ten znaczek na masce powinien łączyć a nie dzielić...