Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Alfa Romeo GT lekko stuknięta.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Renault Clio II

Domyślnie Alfa Romeo GT lekko stuknięta.

Witam, przymierzam się do zakupu Alfy GT budżet mam troszkę ograniczony wiec nie szukam igiełki tylko czegoś do robienia/poprawek, mam na oku pewna sztukę, może ktoś tu jest na tyle zorientowany i mi powie ile może przybliżeniu wyjść naprawa takiego autka i czy warto w to inwestować, poniżej link

o tomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-1-9-jtdm-multijet-150km-alu17-distinctive-skora-pdc-bose-ID6yhBo5.html

Pozdrawiam

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Lotek900
    Mieszka w
    Płaza
    Auto
    Były: Alfa Romeo 156 1.6 T.S, Alfa Romeo 156 1.9 JTD, Alfa Romeo 166 3.0 V6, Alfa Romeo 156Ti

Domyślnie

Miałem jechać ją obejrzeć ale się wstrzymałem, a ile wyjdzie Cię naprawa możesz +/- podliczyć sam. Maska, błotnik, lampa xenon więc będzie dość drogo ( albo inaczej, drożej niż zwykła) sprawdź sobie na allegro ile mniej więcej kosztuje to wszystko + do tego malowanie tych elementów + drugi błotnik bo porysowany, no i ew niespodzianki których nie widać, i może się okazać, że wyjdzie taka kwota lub troche mniejsza niż cała dość dobra GT. Tyle ode mnie, ale niech się wypowiedzą Ci którzy się lepiej znają.

Użytkownik Świeżak
    Auto
    156 2.4JTD CF3

Domyślnie

Auto z Francji. Przy oględzinach, mimo tego że jest uszkodzone, sprawdziłbym grubość lakieru. Jest duże prawdopodobieństwo, że to nie jest pierwsza przygoda. Środek za świeżo to też nie wygląda, chyba że zdjęcia takie kiepskie.

Użytkownik Romeo Avatar LukeMazur
    Mieszka w
    Bieszczady
    Auto
    Toyota Supra JZA80 / Nissan Stagea RS260

Domyślnie

Cytat Napisał Dawids1971 Zobacz post
    Witam, przymierzam się do zakupu Alfy GT budżet mam troszkę ograniczony wiec nie szukam igiełki tylko czegoś do robienia/poprawek, mam na oku pewna sztukę, może ktoś tu jest na tyle zorientowany i mi powie ile może przybliżeniu wyjść naprawa takiego autka i czy warto w to inwestować, poniżej link

o tomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-1-9-jtdm-multijet-150km-alu17-distinctive-skora-pdc-bose-ID6yhBo5.html

Pozdrawiam
    Ksenon, sprysk, malowanie kratki dodaj sobie z 2-3 tys plus opłaty;D

Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW

Auto
    Renault Clio II

Domyślnie

Ok, dzięki za pomoc, jutro jadę to zobaczyć jak to wygląda na żywo, a że jeszcze tak zapytam bo jestem raczej zielony w tych tematach, ten zderzak, błotnik i maska jest koniecznie do wymiany czy jakiś szpeć da rade to wyklepać ?

Auto
    Renault Clio II

Domyślnie

Bylem, widzialem, nie kupuje, przerysowana kluczem czy czyms do okola, szyba przod wymieniana, srodek tez zajechany, szukam dalej

Pozdrawiam