Temat: Pomoc przy zakupie AR159 / Brera

Użytkownik Rowerzysta Avatar kris25
    Mieszka w
    Świnoujście
    Auto
    była 146 TS,156 JTD,159 JTDM 150 KM aktualnie poszukuje 2.4 lub 2.0 JTM

Domyślnie

brak znaczka na prawej burcie więc zapytać czy nie była malowana lub coś w tym stylu ? chętnie jednak przeczytam Twoje przemyślenia po obejrzeniu sam jestem w trakcie poszukiwań czegoś podobnego ,więc życzę powodzenia

- - - Updated - - -

Witam kolegów ostatnim czasem coś mi odwaliło i sprzedałem swoja Belle bo zachciało mi się cos innego no i okazało się że jednak nie ma czegoś innego w tym kraju czym mógł bym jeździć Wiec zaczynam etap poszukiwań. Czy może ktoś oglądał już te egzemplarze lub zna sprzedających ? http://allegro.pl/show_item.php?item...350#8c8ae71cdc http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#dab6eefc15 każda wskazówka na wagę złota
    Ostatnio edytowane przez kris25 ; 26-02-2016 o 13:51

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Kinia27
    Mieszka w
    WGR
    Auto
    AR 159 SW 1.9 jtdm

Domyślnie

alfa,którą chcielismy kupić znowu wystawiona hehe i znowu stare fotki, tyle dobrego,że dodał fotkę z uszkodzeniem może komuś info się przyda... (tak wiem, CENA ) http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-...tml#2159ccbb7c

NIE WARTO!!!widać,że w większości była malowana, ciut ponad mc temu nie było praktycznie klocków i tarcz, a te uszkodzenie haha!jak mówił Na facet "żona dzień wcześniej o słupek zahaczyła" widać że dużo wczesniej, bo już ruda się brała za to.

niestety zdjęcia przekłamują :/ tak napisałam dla informacji
    Ostatnio edytowane przez Kinia27 ; 26-02-2016 o 16:08

Użytkownik Fachowiec Avatar Tomek_KRK
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Cytat Napisał Kinia27 Zobacz post
    alfa,którą chcielismy kupić znowu wystawiona hehe i znowu stare fotki, tyle dobrego,że dodał fotkę z uszkodzeniem może komuś info się przyda... (tak wiem, CENA ) http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-...tml#2159ccbb7c

NIE WARTO!!!widać,że w większości była malowana, ciut ponad mc temu nie było praktycznie klocków i tarcz, a te uszkodzenie haha!jak mówił Na facet "żona dzień wcześniej o słupek zahaczyła" widać że dużo wczesniej, bo już ruda się brała za to.

niestety zdjęcia przekłamują :/ tak napisałam dla informacji
    Przy tej cenie to ja bym się cieszył, gdyby to auto nie zostawiało 4 śladów... Fakt malowania nadwozia uznałbym za oczywisty.
    WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Kinia27
    Mieszka w
    WGR
    Auto
    AR 159 SW 1.9 jtdm

Domyślnie

Cytat Napisał Tomek_KRK Zobacz post
    Przy tej cenie to ja bym się cieszył, gdyby to auto nie zostawiało 4 śladów... Fakt malowania nadwozia uznałbym za oczywisty.
    cena teraz niższa prawie 2tysie

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    szukam

Domyślnie

Witajcie

chciałbym poznać Waszą opinie o tym autku
    allegro.pl/sliczna-alfa-romeo-159-xenon-servis-full-alu-i6016756734.html#thumb/5

dopiero poznaję temat alfy, a może zwrócicie mi na coś uwagę

Użytkownik Fachowiec Avatar Cubus00
    Mieszka w
    Międzychód
    Auto
    byla Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999 jest 159 2,4

Domyślnie

Cytat Napisał KamilEP Zobacz post
    Witajcie

chciałbym poznać Waszą opinie o tym autku
    allegro.pl/sliczna-alfa-romeo-159-xenon-servis-full-alu-i6016756734.html#thumb/5

dopiero poznaję temat alfy, a może zwrócicie mi na coś uwagę
    powiem krótko , szukaj dalej, ona nie ma wielu rzeczy o ktorych baja handlarz

Użytkownik Pasjonat Avatar jahu
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Giulia Veloce Q4, GT 1300 Junior (1.75)

Domyślnie

To jest Alfa 159 z najuboższym wyposażeniem jakie widziałem. Klimatyzacja ręczna, najtańsza tapicerka, korbki z tyłu, bez komputera pokładowego, bez ESP/VDC, również bez xenonu. Dobrze, że radio ma. Auto bardzo porysowane z zewnętrz, czego nie widać na zdjęciach po mocnym retuszu. Również dość mocno zużyte w środku. Paradoksalnie może nie być taka zła – bo ubogie wyposażenie odstrasza klientów, stąd możliwa taka cena.
    Ostatnio edytowane przez jahu ; 26-02-2016 o 22:58

Auto
    szukam

Domyślnie

Cytat Napisał jahu Zobacz post
    To jest Alfa 159 z najuboższym wyposażeniem jakie widziałem. Klimatyzacja ręczna, najtańsza tapicerka, korbki z tyłu, bez komputera pokładowego, bez ESP/VDC, również bez xenonu. Dobrze, że radio ma. Auto bardzo porysowane z zewnętrz, czego nie widać na zdjęciach po mocnym retuszu. Również dość mocno zużyte w środku. Paradoksalnie może nie być taka zła – bo ubogie wyposażenie odstrasza klientów, stąd możliwa taka cena.
    Dzięki za odpowiedź

Po czym poznać ksenony?

a co sądzicie o tym?

allegro.pl/alfa-romeo-159-1-9-jtd-2007-r-120-km-6-biegow-i6006869839.html#thumb/2

Użytkownik Maniak resoraków Avatar squadracorse
    Mieszka w
    Nowy Tomyśl / Poznań
    Auto
    JEST: MiTO1.4 95KM, 156GTA, JEEP COMMANDER. BYŁA: 156 1.9jtd, 159 2.4JTDM , 159 2.4Ti. 159 1.9jts

Domyślnie

Cytat Napisał KamilEP Zobacz post
    Dzięki za odpowiedź

Po czym poznać ksenony?

a co sądzicie o tym?

allegro.pl/alfa-romeo-159-1-9-jtd-2007-r-120-km-6-biegow-i6006869839.html#thumb/2
    Drogi kolego kazde auto posiadające ksenon w świetle przepisów powinno posiadać spryskiwacze tych że lamp.Chyba ze zamówisz sobie na alledrogo i zamontujesz np. w głolfie tedeji
    ,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]

Auto
    szukam

Domyślnie

Cytat Napisał squadracorse Zobacz post
    Drogi kolego kazde auto posiadające ksenon w świetle przepisów powinno posiadać spryskiwacze tych że lamp.Chyba ze zamówisz sobie na alledrogo i zamontujesz np. w głolfie tedeji
    To wiem, ale wczoraj szukałem spryskiwaczy i na telefonie na zdjęciach nie mogłem się dopatrzyć. Dzisiaj na kompie już wszystko widzę.

Dzięki za odpowiedź.