Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Temat: face lifting

Użytkownik Znawca Avatar duke75
    Mieszka w
    Kłaj/Kraków
    Auto
    AR Giulia Super; AR Tonale PHEV; Spider 916 3.0 V6, GTV 3.2 V6 "La Regina"

Domyślnie

Na skodę i audi mam alergię. Jak się robi auta nijakie to trzeba poprawiać. Włosi rzadko robią liftingi bo auta mają ponadczasowy design.

ZBANOWANY Romeo
    Auto
    Giulietta 150 KM 2016

Domyślnie

Witaj w klubie
    Chociaż do audi mam stosunek raczej obojętny.

Użytkownik Znawca
    Auto
    AR G

Domyślnie

Fiat twierdzi, że z chwilą przejęcia chryslera itd zmienia zarząd, myślenie, podejście do promocji, itd itp po prostu wsio, wsio.... poczekajmy, zobaczymy co wyjdzie z tej polityki i czy się wreszczie zabiorą do roboty... Maseratii powoli odżywa, za Fiata się już też wzieli, narazie wymyślając tylko klejne 500-tki, no ale jednak postęp jakiś jest, jeszcze chwila i nabiorą tempa i może po Giuli wezmą się do konkretnej roboty... Szkoda mi tylko Lancii, bo to była jednak piękna marka... moja Delta mówi sama za siebie jak powinno wyglądać premium dla indywidualistów... Do tej pory jest tak rzadka i niespotykana, że nowo poznani ludzie pytają się mnie co to jest, i są przekonani że to jakaś nowość...

ZBANOWANY Romeo
    Auto
    Giulietta 150 KM 2016

Domyślnie

Co do Delty mam dokladnie takie samo zdanie. Nawet chciałem kupić, ale juz nic sensownego nie zostalo w Polsce. Z kolei jak się pojawiła na rynku, to właśnie kupiłem Bravo. Ale przynajmniej przez kilka miesięcy pojeździłem zastępczą Deltą, więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Użytkownik Znawca
    Auto
    AR G

Domyślnie

Powiem tak, mówi się że Delta to tylko inne Bravo, ale dla mnie to bzdura... Delta jest ogromna, w środku miejsca dla pasażerów drugiego rzędu jest tyle co w dużej limuzynie klasy średniej jak np Mazda 6, a to tylko kompakt.
    Mam jeszcze Julkę i teraz nabyłem 159 i w tych autach z tyłu można nabawić się klaustrofobii porównując je do Delty, no i ta jakość użytych materiałów, wszystko wygląda dobrze, drogo i luksusowo, mnóstwo skóry, praktycznie nic nie trzeszczy. Co z tego że ma deskę z Bravo, akurat ta deska jest jedną z piękniejszych w klasie kompakt...
    Jak ktoś mówi że Delta to tylko Bravo bo ma takie same części (co jest prawdą tylko co do napędu i elektroniki, bo zawieszenie już jest inne) to jest zwykłym ignorantem, jakoś cała grupa VAG od zwykłych aut klasy B po topowe modele korzysta z tych samych części i tam już tego nikt się nie czepia porównując np Golfa i A3, a nawet uważa się to za zalete.

W Delcie zaraz po wejściu czujesz że jedziesz czymś wyjątkowym, no i te fotele w półskórze z Alcantarą, po prostu piękne! Jedyne co mi się zawsze nie podobało w tym aucie to te srebrne plastiki w desce rozdzielczej, na zdjęciach po prostu mnie odrzucały, ale na żywo to już inna bajka, one po prostu tam pasują i dobrze wyglądają. Szkoda, że Lancia nie zdążyła zrobić limuzyny wielkości 159, napewno byłaby przepiękna... no ale cóż...
    Trzeba liczyć na to, że ktoś się nad nią zlituje jak nas Sabbem i będzie próbował ratować... mam nadzieję że to właśnie nastąpi i odniesie sukces...

ZBANOWANY Romeo
    Auto
    Giulietta 150 KM 2016

Domyślnie

To że to Bravo, to tylko zaleta. W moim Bravo i to z pierwszego roku produkcji nic się nie zepsuło przez 7 lat. Wymieniłem wprawdzie kilka rzeczy na gwarancji, ale tylko dlatego, że miałem dostęp do service newsów.

Użytkownik Znawca
    Auto
    AR G

Domyślnie

Moja Delta jest zdrowa jak ryba, nie licząc malowanego zderzaka i połamanych kratek, po ch*&^%@) który przywalił w nią pod Tesco i spie&*@)#_

Może ktoś widział? może ktoś wie?! Zjeb w jakimś czerwonym aucie

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Cytat Napisał epsonix Zobacz post
    adzajcie. Audi A5 wypuszczone w 2007 bodajże, w 2011 face lifting i klepią do dzisiaj.
    Bo to, jako jedne z niewielu, im się udało . Jeszcze A7 może...
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Użytkownik Znawca Avatar duke75
    Mieszka w
    Kłaj/Kraków
    Auto
    AR Giulia Super; AR Tonale PHEV; Spider 916 3.0 V6, GTV 3.2 V6 "La Regina"

Domyślnie

Nic się nie udało. Wzięli włoskiego projektanta czyli Waltera de Silve, który wcześniej projektował alfy. Przynajmniej A5 bo co do A7 nie jestem pewien.

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.0JTS; Ford Fiesta ST 3D 200KM, Fiat 500X, była Alfa Romeo Mito i Vespa125

Domyślnie

Face lifting wg FCA to zmiana scudetto i nowe nazwy poziomu wyposażenia.Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	160301_Alfa-Romeo_Ginevra-Mito_01.jpg
Wyświetleń:	10
Rozmiar:	84.6 KB
ID:	193040