Widziana czarna 156 z ramkami zaparkowana przed wejsciem do Casto koło Magnoli
wyklekotał i zadymil JTD
Widziana czarna 156 z ramkami zaparkowana przed wejsciem do Casto koło Magnoli
wyklekotał i zadymil JTD
Pozdro dla srebrnej 156 gnającej ósemką na wysokości Kobierzyc dziś o 10;20 DZA oraz dla czarnej 159 spotkanej na światłach (staliśmy obok siebie) na wysokości Kościoła na Bielanach ok 13DWR.
10.03 Widziana 159 czarna na strzegomskiej po 15 :00 łapka była pozdrawiam oraz czerwona 147 czerwona oramkowana widziana parking kaufland
Dwa dni temu czarna 159 na krajowej ósemce na wysokości Bielan, pomachane - odmachane. Dziś na jednej trasie od Bielan do Domasławia w kierunku na Kłodzko widziane 3 panny. Jakby niebieska 156 przed FL, biała 159 (obie DW) i 145. Pomrugane.
Widziana o 16:10 dziś, AR 156 sportwagon na ramkach rej. DW 840SJ na ulicy Horbaczewskiego, akurat stałem służbowym na zakręcie![]()
Widziana dziś 146 srebrna na ramkach parking na factory tablice DSR pozdrawiam
Przed chwilą pod Auchan![]()
A ja ostatnio wioząc z de taką furę
przeżyłem coś takiego:
lecę autobaną a tu koleś na lewym pasie zrównał się ze mną i coś mi macha.Ja po ostatnich przeżyciach (tydzień wcześniej lecę z lawetą 120 km/h a niemiec otwiera okno ( ja swoje też) i sapie mi że za szybko jadę.Ja wiązankę do niego w języku ojczystym też wysyłałem przez dobre 2 minuty jadąc łeb w łeb.Koleś mnie w końcu wyprzedza,drogę zajeżdża, zwalnia i nie daje się wyprzedzić.W końcu go wyprzedzam , potem znowu on mnie. Jedzie następnie za mną przez ok 20 km na ogonie.Ja wjeżdżam na parking się odlać-a on za mną.Staje za mną.Ja podchodzę do niego-a on że zaraz policja przyjedzie.Wjeżdżam na autobanę i po chwili policaje już mnie ściągają na parking i faszysta za mną.Spisywanie zeznań,gadka szmatka- 40 minut w plecy przez faszystę ze Stasi lub KGB - jakiś pieprzony konfident )- i tak po tej histori ja myślę że następny wariat coś sapie.Ale po wyprzedzeniu mnie widzę że na tylnej szybie ma reklamę i polskie nazwisko.Po chwili daje kierunek i zjeżdża na parking - a ja za nim.No i dochodząc do sedna sprawy - koleś ( polak w sumie pochodzący niedaleko ode mnie ) chciał o alfie pogadać bo też ma w domu 166-kę.Miło spotkać alfistę na "obcej " ziemi.