Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy 123456789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 87

Temat: dobry warsztat Katowice i okolice-poszukiwany

simeone
    Gość

Domyślnie

Stokrotne dzięki Izane

Użytkownik Maniak resoraków Avatar kobielczak
    Mieszka w
    Zabrze
    Auto
    GT 2.0 JTS

Domyślnie

Ale odświeżylem temat.
    Mam nadzieje, że nie bedziecie źli.. ale po co zakladac nowy temat skoro juz taki jeden jest. Otoz czy kwota: 1750zl za wymiane kompletnego rozrzadu: pasku, napinacza, rolek, pompy wody i wariatorem to duzo? Oczywiscie w Italauto. Cena jest w raz z robocizna. Pytam bo mam juz termin ustalony na najblizszy poniedzialek, a z braku "czasu" nie sprawdzilem cen u konkurencji.. i po glebszych zastanowieniach naszly mnie watpliwosci czy jednak kwota nie jest zbyt wysoka? Czy w trakcie wymiany rozrzadu moga dojsc jeszcze jakies nieprzewidziane wydatki?

EDIT: Przed chwila dzwonilem do Autoport - Katowice na ul. Chromika... Koszt robocizny + czesci = 1800zl... Sam wariator 720zl... i nie ma mozliwosci dania im swojego wariatora... bez sensu
    Ostatnio edytowane przez kobielczak ; 09-09-2011 o 10:06

Użytkownik Romeo Avatar Pfourul
    Mieszka w
    Katowice, śląskie, Poland
    Auto
    156 2.5 V6 R(etarded)-System

Domyślnie

Cytat Napisał kobielczak Zobacz post
    Ale odświeżylem temat.
    zadzwon jeszcze tu
    Cytat Napisał fafa Zobacz post
    Tel. do p.Jacka 501721781
    www.autoital.pl

ul.Hallera 20c

Jak kojarzysz okolicę ul. Hallera to wjazd jest po kostce brukowej w okolicach przejazdu kolejowego i Domu Kultury. Warsztat jest na samym końcu "parkingu" po lewej stronie.

<< Like it!

>2000
    o.O

Użytkownik Maniak resoraków Avatar kobielczak
    Mieszka w
    Zabrze
    Auto
    GT 2.0 JTS

Domyślnie

Hmm.. no po rozmowie z "szefem" wywnioskowałem, że facet jest w porządku i cena jak najbardziej atrakcyjna. Jakie opinie krążą po tym warsztacie?

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Looney
    Mieszka w
    Katowice, Imielin
    Auto
    AR 147 '03 Distinctive, 1.6 TS 105 KM

Domyślnie

Mam pytanko czy ktoś ostatnio u nas w Katowicach lub okolicy wymieniał amortyzatory np. tył chciałem się zorientować o robociznę ile biorą za to. Padł mi lewy tył i przed przeglądem trzeba by zrobić

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Alfa

Domyślnie

Cytat Napisał Looney Zobacz post
    Mam pytanko czy ktoś ostatnio u nas w Katowicach lub okolicy wymieniał amortyzatory np. tył chciałem się zorientować o robociznę ile biorą za to. Padł mi lewy tył i przed przeglądem trzeba by zrobić

Jest taki jeden dobry punkt gdzie robią przeglądy ale ogólnie wiadomo że sa fachowcami od geometrii kół. www.przegladysamochodow.pl i jest tak że jak sobie u nich zrobisz geometrię (jeżeli potrzebna) to Ci sprawdzaja całe zawieszenie za darmo i mówią co by było dobrze zrobić itd. a normalnie kosztuje 20zł wiec to tez majątek nie jest.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar latem666
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    Były: Corsa B 1.2 16V, AR 156 1.6 TS SW R.I.P., AR 156 SW FL 1.9 JTD 8v, AR Giulietta 1.4MA

Domyślnie

Hej

Kaj polecacie wymianę rozrządu w Katowicach czy tam nawet okolicach?

PS.
    Sorry za odkop ale nie chciałem tworzyć nowego tematu

Auto
    Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Domyślnie

W Katosach możesz śmiało jechać do Italauto (Roździeńskiego 188). Tylko terminy mają napięte. Ale warto poczekać bo znają się na rzeczy.

Użytkownik Znawca Avatar maryszkens
    Mieszka w
    Będzin/Dąbrowa Górnicza
    Auto
    155 1.8 16v FL// BMW 1

Domyślnie

[MENTION=10339]darek2116[/MENTION]
    http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...bedzin-11.html

Mieszka w
    Katowice
    Auto
    Alfa 147 1.6 ts 105km / Opel Vectra B 2,5 V6 170km

Domyślnie

wielu tutaj zachwyca się italauto obok castoramy że to moja pierwsza bella zaufałem waszym opinią i BŁĄD ceny wcale nie należą do niskich rozrząd ar 147 ts 105 eko (bez wariatora) 1100zł doszło kilka drobnych rzeczy wałek ssący popychacze że to nie nowe auto nie będe inwestował 1448zł za sztuke nową to poszedłem w używkę aby nie kombinować zleciłem załatwienie tej kwest im. ogólna cena wyniosła 1600zł dużo nie dużo sami oceńcie dodam tylko taki drobny szczegół że po przejechaniu niecałych 100km podczas jazdy 120km/h nagły spadek mocy po 2-3 sekundach tryty tryty jakieś zgrzyty i zjazd na pas awaryjny autostrady dym z pod paska ogólnie z każdej możliwej dziurki od silnika olej się chyba ciutek zagrzał pierwsze co bagnet w dłoń olej max rozrusznik ani rusz chce ale nawet nie zakręci( może ktoś widział zieloną ALE pod wojewódzką komendą policji w kato na A4 w sobotę 26.03 około 5:40-7 rano. Więc że Jestem realnym człowiekiem laweta itd. auto pod dom i nie skreślałem ich od razu bo mogło coś innego się wydarzyć bądz nikt nie jest nie omylny (zobaczę jak do tematu podejdą) około południa kontakt z nimi. ok wszystko pięknie we wtorek rano do pana po auto przyjedziemy. Siedzę w domu czekam wolne wziąłem specjalnie a tutaj nic 8,9,12 10 telefonów do nich nikt nie odbiera po czym w drugi samochód i sruu do nich to usłyszałem że pan który zajmował się moim autem gdzieś pojechał a zresztą ""niemcy"" do nich przyjechali i najpierw się zajmą innymi planowanymi naprawami a dopiero później pomyślą o mojej alfie Już pomijając 8 dni wymiana rozrządu i wałka 2 dni jazdy i znowu 4 dni pod blokiem już są a bóg wie kiedy się zainteresują wiem tyle że jeżeli to ich wina (pewny nie jestem) To nigdy więcej tam po tej naprawie nie zawitam.
    obecnie poszukuję fachmanów na wymianę amorów przód i kogoś kto zajmuje się zderzakami dwa drobne pęknięcia na przednim i jeden uszczerbek z tyłu na odblasku u dołu.
    Ostatnio edytowane przez ramzesomcki ; 29-03-2016 o 16:06