Porownajcie bierznik hankook ventus v12 evo2 z goodyearmi sp sport maxx i juz wiadomo na kim sie hankook wzorowal i dlaczego te opony sa tak dobre.
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
Porownajcie bierznik hankook ventus v12 evo2 z goodyearmi sp sport maxx i juz wiadomo na kim sie hankook wzorowal i dlaczego te opony sa tak dobre.
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
bieżnik bieżnikiem .. ważniejsza jest mieszanka gumy.
Włoszka
1.9 JTD-m 8v 88KW - prosto, solidnie bezproblemowo
![]()
Zamówiłem właśnie teraz Falkeny z oponeo. Na wtorek mają być. Potem na warsztat w wolnej chwili i na samochód. Dzięki za pomoc, jak pojeżdżę to pewnie wrzucę swoją opinię. A Nankang 2 szt będą do sprzedania jak zdejmę.
Ja zeszły sezon na falkenach 912 - chyba nie pamiętam ale sprawdzę. I naprawdę 2 każdych warunkach pewnie się na nich czułem są godne polecenia
Włoszka
![]()
A kto z was jeździ ekstremalnie po 150 na zakrętach ? Raczej nikt. Trzeba jeździć z głową i zakładać lepsze opony na przód !
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
I kolejny temat rzeka![]()
To jak to w końcu jest, u nas lepsze na przód czy tył? Moim zdaniem lepsze na tył gdyż nie mamy kontroli nad nimi a przodem możemy kontrowac.
Takie opinie można tez znaleźć w art na portalach motoryzacyjnych. I tutaj wcale nie potrzeba prędkości rzędu 100 i więcej żeby dupa na łuku chciała odjechać.
Nie biorę pod uwagę rozwalonwgo zawiasu, bo to oczywiste że auto ma być sprawne.
Wysłane z mojego Rome przy użyciu Tapatalka
To ja wolę lepsze z przodu - bo to on wyciąga jeśli już jest uślizg tyłu - taka jest moja opinia.
Jak będą lepsze z tyłu to być może nie trzeba będzie wyciągać, a jak poczujesz ze już przód ucieka to raczej zwolnisz.
panowie na cholerę ciągnąć temat przód czy tył ??? prawda jest taka że wszystkie opony powinny być sprawne. Kłócicie się oto na której osi opony lepsze ... a może zacznijmy od tego do jakiego napędu? jeśli macie tylny napęd jest inna technika jazdy niż na przednim i inaczej opony się dobiera. Poza tym co z tego gdzie się ma dobre opony jak 90% osób w trakcie poślizgu takiego by zgłupiało i przy złej pracy na sprzęgle i gazie by od razu pozbawiło się możliwości kontry a wtedy to i najlepsze opony nie pomogą??? jest tyle teorii ilu specjalistów najlepszym sposobem by się tego nauczyć i przekonać jest jazda szkoleniowa na lotnisku najlepiej na płycie poślizgowej ... temat na dłuższą dyskusje a nie przy pomocy doboru opon.![]()
Włoszka
![]()