Przecież nikt cię tutaj z imienia w tym temacie do tablicy nie wywoływał.
Sam szukasz zaczepki
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Przecież nikt cię tutaj z imienia w tym temacie do tablicy nie wywoływał.
Sam szukasz zaczepki
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
W imieniu swoim i pewnie większości użytkowników Selespeed, szczerze dziękuję za rzeczową dyskusję. Do Kolegi Jakubbo244 jak nie masz bardzo daleko do Katowic to w warsztacie, z którego usług korzystam zaproponowano mi nową, oryginalną pompę w całkiem atrakcyjnej cenie, bo sam przymierzam się do remontu Selespeed'a. Napisz na priv pewnie, bo tu chyba niema sensu, to podam namiary.
Hej, zastanawiałem się nad tym serwisem bo chciałem sprawdzić swoją Alfę ale zrezygnowałem, ceny mają dość wygórowane, a naprawdę można niektóre rzeczy zrobić za 1/3 ceny, tylko trzeba się naszukać. Skąd jesteś? W Wałbrzychu jest jeden serwis, który u mnie się sprawdził. Jak coś to pisz na priv.
Panowie jestem z Podkarpackiego także no![]()
Jeżeli chodzi o pompę sama w sobie ładnie nabija ciśnienie jednak właśnie problem leżał w silniczku
także znajomy mi to za flaszkę zrobił wymienił komutator i szczotki (poza tym wybijało mi ze zbiorniczka wyrównawczego płyn od ss i leciał prosto na nieszczęsny silniczek (uszczelniłem go ładnie) na nowe jak narazie działa świetnie.
+rozglądałem się za tymi pompami i doszedłem do wniosku że ceny są wręcz kosmiczne 1500-3000 pln i szkoda pakować pieniędzy
Jeżeli jednak ktoś miałby jakieś namiary na nową pompę(w końcu będę musiał wymienić) w przyzwoitej cenie proszę o priv
Żadnych warsztatów nie potrzebuje sam ograniam w miarę temat także z wymianą sobie na luzie dam radę.