Ja mam srebrną 156 JTD na niemieckich blachach ...ale jestem ze Szczecina....faktycznie mało kto odpowiada na pozdrowienie....ale z czasem ufam będzie lepiej.
Ja mam srebrną 156 JTD na niemieckich blachach ...ale jestem ze Szczecina....faktycznie mało kto odpowiada na pozdrowienie....ale z czasem ufam będzie lepiej.
coz moze i ja mieszkam w innej czesci polski i dlatego 90% alfistow mi rowniez "odmachuje" w kazdym razie wszyscy z usmiechem podnasza reke za kolkiem![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
dzis dwa razy widziana bardzo ładnie prezentująca sie 145 kolor takia ala kawa z mlekiem, widziana pod rolniczakiem w zdrojach na rejestracjach ZGR...
noi w Gryfinie piekna czarna 159 na ZK ...
Pozdrawiam
A mi się śniło ze 156 mi machneła i z wrażenia nie zdąrzyłem odmachać :|
Dzisiaj w Glinnej 166 - strzałeczki były
W drodze do Śniatowa raz 156 mrugnęła światłami, później ja machnąłem innej 156 na niemieckich blachach - odmachane. Miło jest![]()
Z bliska jej się nie przyglądałem, bo "przecież na ZGR jest to mi nie ucieknie"
W Gryfinie pojawiła się teraz srebrna 156 w sedanie - ostatnio machnąłem i ku mojemu ździwieniu zobaczyłem to samo z jego strony. Trzeba zwerbować![]()
Dzis w godzinach popołudniowych widziana na 26 kwietna czarna 156 SW pomachane pommrugane omachane ...![]()
Faktycznie w Szczecinie mało kto odmachuje, jak już to NiemcyOstatnio machał mi koleś w Cottbusie, a jak byłem pod Paryżem to jakiś francus w Brerze długimi, machnął i zatrąbił, hah
W Szczecinie niestety rzadko.
Pomijając wszystko muszę przyznać że najczęsciej pozdrawiają kierowcy 156.
Najcześciej machja kierowcy 156 bo jest ich najwiecej
Ja ostatnio machalem 2 kobietka w zoltym spiderkuLadnie sie w nim prezentowaly
- odmachane