ja tez poprosze info gdzie znalezc te ringi.
Moc/jasność świecenia będzie porownywalna do SMD?
ja tez poprosze info gdzie znalezc te ringi.
Moc/jasność świecenia będzie porownywalna do SMD?
Ostatnio edytowane przez Maniek600 ; 25-03-2016 o 19:06
szanowny kolektywie, wieśniactwo to stan umysłu a nie pochodzenie, ringi w alfie są wieśniackie i zawsze będą, proponuje do kompletu migających kolorowych straganowych lampek dołożyć naklejkę M power
Ja tylko dodam od siebie, że chwała Bogu mamy jeszcze coś takiego, jak Prawo o Ruchu Drogowym i normy dotyczące pojazdów poruszających się po naszym kraju... Takie przeróbki nie są dopuszczalne i pewnie będą dość szybko wyłapane przez panów od tego![]()
Myślę że nie tak szybko...akurat mając ringi w alfie wyglądają jak seryjnie włożone....założyłem temat z myślą o osobach które mają na nie ochotę ..a nie po to by je krytykować...jest to temat który ciągnie się na forum non stop a ceny takich ringow wachaja się od 600 do 12000 zł jak np zaproponował to ostatnio jeden z użytkowników pokazując to na swojej beli...więc 300 zł są ringi ryb Led z możliwością kolorów i innych bajerów to cena bardzo atrakcyjna....I jak dla mnie wystarczy że będzie cieszyło moje oko, a jeśli są innyni którym się to podoba to miło mi .....o gustach się nie dyskutuje ..każdy ma swoje i nie podlegają dyskusji....taka krytyka jest na poziomie przedszkola...pamiętaj tak samo ze to wsie napedzaja miasto...ja śmiało mogę otworzyć szybę i delektować się mruczeniem silnika ...I świeżym powietrzem...miasto tego nie odda...zerknij na mapę.napewno pamiętasz z geografii Ojców okolice Parku jurajskiego..mieszkam w środku tych wszystkich dolin...zapraszam na wycieczkę....do Krakowa 16 km ....więc nie obrażaj wsi bo nikt miastowych nie krytykuję ...a zdania takiego typu zatrzymaj dla Siebie...
- - - Updated - - -
Na olx wpisz ringi rgb ...napewno zuci Ci się w oczy....wprowadziłem gościa w błąd z 95m ..Ale za 3tygodnie będzie miał full czyli 100 .94.90...można śmiało do niego pisać..jest bardzo komunikatywny ....
A czy dotarło do Ciebie o jakich ringach mowa? Jak Cię nie interesuje ten temat to nie rozumiem po co obrażasz inncyh... Nikt nie mówi o żadnym kolorowym tylko o zwykłych ringach... ale co my, wieśniacy, możemy wiedzieć...
[MENTION=69242]BrudnyHarry28[/MENTION], a czy te rozmiary co on podaje na pewno są dobre? Widzę, że gość ma tylko 95mm a do 159 chyba są 90, 95 i 100 albo coś podobnego...
Ostatnio edytowane przez mamel ; 25-03-2016 o 21:37
Akurat mi bardzo podoba się biały z przejściem na czerwony ...akurat swoją Alfe mam w kolorze czerwonym...kwestia doboru indywidualnego ...akurat te ringi mają wszystkie kolory....tak wypadło....a chce sprawdzić akurat te bo cena mnie szokuje jak za takie ringi...jeszcze z opcją nawigacji z telefonu za delikatną opłatą....oczywiscie będę informował jak dotrą a filmik z prezentacją na pewno zalacze....
GitMnie interesują tylko białe, no ale to są multikolory, więc biały będzie
A kiedy zamówiłes?
Dzisiaj ale do 3 tygodni będą.chodzi chyba o sterownik na 6 ringow .. więc czekam cierpliwie....
Ostatnio edytowane przez BrudnyHarry28 ; 25-03-2016 o 21:53
Ehhh... niestety w końcu agrotunerzy dobrali się też do 159. Naprawdę nie ma już dla was żadnej świętości i chcecie poprawiać geniusz Giugiaro? Rozumiem założyć spojler do passata czy innego "gulfa" albo bodykit do "Syfika" ale BŁAGAM ringi (i to do tego RGB) w 159?!! Brrrr... Przez was będę miał koszmary... To tak jak ubrać Monicę Bellucci w dres i dać tanie wińsko do łapy..
Ostatnio edytowane przez mroku ; 25-03-2016 o 21:58