Heja,
Powoli zabieram się na zmiane auta, mam 159 2.4 (wkrotce na sprzedarz

) i swiadomy wszyskich za i przeciw zdecydowalem sie na maserati quaroporte, biore jeszcze pod uwage audi s5 ale serce mowi maserati

Interesuje mnie wyłącznie model od 2009 do 2012 czyli poliftowa V (inne swiatla, grill i kilka innych rzeczy). Siedze w tym temacie jakos od roku bo wlasnie rok temu zaczalem sie rozgladac za tym autem i akurat wtedy na otomoto bylo takie auto po strzele w tyłek...i bardzo żaluje że go wtedy nie kupiełm

Genaralnie poszukuje tego modelu po wypadku, silnik oczywiscie musi byc nietkniety bo to dla mnie najwazniejsze, siedze i sprawdzam jakos od roku rozne zrodla (autoscout mobie itd) ale nie ma nigdzie bitego neptuna. Wiem ze zaraz sie na mnie rzuca ludzie ze chce kupic szrot ale dla mnie najwazniejsze jest zeby serce bylo zdrowe bo reszte to ja sobie ogarne

nie boje sie aut po strzale co jest jakas paranoja w polsce, a ze da sie na tym zaoszczedzic kilka ładnych tysi to mysle ze warto

najlepiej jakby to byla wersja GTS sport albo S czyli silnik 4.7, bo podstawowa wersja to silnik 4.2. Jakbyscie gdzies widzieli takie ogloszenie prosilbym o kontkat lub wrzucenie linku ponizej, moze ja szukam nieudolnie a ktos inny widzial taka oferte
pozdrawiam