Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 62

Temat: Gałka zmiany biegów

Użytkownik Znawca Avatar szkodnik
    Mieszka w
    Radom,okolice
    Auto
    była 156:)jest GT Q2

Domyślnie

Cytat Napisał kazikx Zobacz post
    Belfer, szkoda, że zmarnowałeś kawałek tak pięknego, wiosennego popołudnia na napisanie do mnie tej rzewnej odpowiedzi.

Prawdę mówiąc dziwię się, że podejmujesz się quasi charytatywnej działalności na rzecz forumowiczów, mając tak mało czasu (tym bardziej, że później znajdą się tacy niewdzięcznicy, jak ja).

Ja nie jestem niewolnikiem czasu. Mam go dużo, mimo pracy zawodowej i kilku pasji (akurat motoryzacja nie jest moją pasją).
    Nie angażuję się w wiele przedsięwzięć. Ale jak już coś robię, to jestem bardzo wymagający wobec siebie. I wobec innych.

We wpisie wyraziłem swe niezadowolenie z kontaktu z Tobą. Nie kwestionowałem jakości Twoich wyrobów. Wręcz przeciwnie.

Ty zaś całkiem pojechałeś po mnie. Jest mi to obojętne, bo ostatecznie jestem tu tylko "nickiem" bez imienia.

Nawet nie chce mi się przedstawić własnej interpretacji zdarzeń, bo czytając Twój wpis, wyczułem, że wszedłeś na poziom, gdzie fakty się nie liczą, a tylko interpretacje. Nie wchodzę w tę grę i zawieszam ją, podobnie jak zawiesiłem chęć transakcji, uznając, że nie akceptuję takich warunków. Rzeczywiście, wolę zapłacić więcej i mieć rzecz załatwioną sprawnie, dobrze.

Dobrze wiem, że to zdarzenie nie będzie miało żadnych pozytywnych konsekwencji i konstruktywnych wniosków: Ty nie wyciągniesz żadnych wniosków i dalej każesz MdCytom i Szkodnikom czekać pół roku na coś, co nie powinni tyle czekać. A oni będą czekać, bo wolą mieć taniej niż na Zachodzie. Dlatego właśnie dalsza dyskusja nie ma sensu.

Pozdrawiam.

nie taniej tylko idealniea mi korona z głowy niespadła jak poczekałem,ja rozumie ze ktos niema czasu ,inne pilniejsze zajęcia ma ,pozatym ja kontakt z belfrem miałem dobry telefoniczny)

kazikx
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Tom Marlow Zobacz post
    Miałby ktoś moze kontakt do dobrego tapicera z okolic Nowego Sacza? Chodziłoby mi nie tylko o obszycie, ale tez regenerację dekielka
    Masz przecież Belfra z Gorlic Nauczyciela i mistrza. Zaledwie 40km od Nowego Sącza.
    Jakość wykonania: podobno bardzo dobra.
    Czas oczekiwania: 0,3 w skali Godota
    (To jest moja prywatna skala. 1 Go = do usranej śmierci).

- - - Updated - - -

Cytat Napisał szkodnik Zobacz post
    nie taniej tylko idealniea mi korona z głowy niespadła jak poczekałem,ja rozumie ze ktos niema czasu ,inne pilniejsze zajęcia ma ,pozatym ja kontakt z belfrem miałem dobry telefoniczny)
    Szkodnik, czy Ty wiesz, ile błędów ort. walnąłeś w jednym zdaniu?

Prosiłem o namiary Belfra, ale mi nie podał. Nie wiedziałem, że jest telefon w personal info.
    Zresztą, Twój dobry kontakt telefoniczny nie przyśpieszył wcale realizacji usługi.
    Ostatnio edytowane przez kazikx ; 04-04-2016 o 14:20

Użytkownik Rowerzysta Avatar ANN
    Mieszka w
    świętokrzyskie
    Auto
    GT 3.2 V6 Q2

Domyślnie

Zawsze zamawiam u Belfra. Nigdy nie miałam żadnych problemów. Mam na uwodzę, że jest zajęty, jestem wyrozumiała i nie robię z tego powodu problemu. Trochę cierpliwości i każdy jest zadowolony.
    Jeśli kolejny raz będę potrzebować czegoś, bez wahania zlecę Łukaszowi kolejną pracę bo wiem jak obszywa.

pozdrawiam

http://ann156.fotosik.pl/

GT 3.2 V6 Q2 '05 (09.2014)
    MiTo 1.4 T-Jet 155 KM '09 (10.2016)
    Spider 2.0 TS '99 (10.2022)

kazikx
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał ANN Zobacz post
    Zawsze zamawiam u Belfra. Nigdy nie miałam żadnych problemów. Mam na uwodzę, że jest zajęty, jestem wyrozumiała i nie robię z tego powodu problemu. Trochę cierpliwości i każdy jest zadowolony.
    Jeśli kolejny raz będę potrzebować czegoś, bez wahania zlecę Łukaszowi kolejną pracę bo wiem jak obszywa.

pozdrawiam
    Aniu, musisz być niezwykle atrakcyjną kobietą: cierpliwa + wierna + GT 3.2.
    Niech Cię Pan błogosławi i strzeże.

Pozdrawiam wiosennie.

Mieszka w
    Radom,okolice
    Auto

Domyślnie

Masz przecież Belfra z Gorlic Nauczyciela i mistrza. Zaledwie 40km od Nowego Sącza.
    Jakość wykonania: podobno bardzo dobra.
    Czas oczekiwania: 0,3 w skali Godota
    (To jest moja prywatna skala. 1 Go = do usranej śmierci).

- - - Updated - - -

Szkodnik, czy Ty wiesz, ile błędów ort. walnąłeś w jednym zdaniu?

Prosiłem o namiary Belfra, ale mi nie podał. Nie wiedziałem, że jest telefon w personal info.
    Zresztą, Twój dobry kontakt telefoniczny nie przyśpieszył wcale realizacji usługi.
    to nie są zdania)zdanie zaczyna się z wielkiej litery kończy się kropką) czep się kogos innego jak jestes niedorajda)

kazikx
    Gość

Domyślnie

czep się kogos innego jak jestes niedorajda)
    "Niedorajdą"?
    Możemy zrobić pojedynek na CV, if you want

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar MdCyt
    Auto
    Alfa Gt 1.9 JTDm

Domyślnie

Skończcie tą kłótnie bo to robi sie śmieszne, dochodzicie się jak dzieci w piaskownicy.
    Jeśli komuś pasuje czekać x czasu to niech czeka, a jeśli ktoś niema ochoty to zleci komuś innemu robotę, koniec i- kropka
    pozdrawiam ,,MdCyty,, - kazik spodobało mi sie

Mieszka w
    Radom,okolice
    Auto

Domyślnie

"Niedorajdą"?
    Możemy zrobić pojedynek na CV, if you want
    niedorajda bo problem o numer do belfra miałes,CV Nie świadczy kim jest człowiek ))??HE HE ZAKAWAŁEK WYSKOCZYSZ POJEDYNKIEM KTO MA DŁUŻSZEGO)))))))))))))))),JAK NARAZIE POPISAŁES SIĘ PRETENSJAMI BEZ SENSU DO BELFRA "IM WIĘCEJ SZKÓŁ TO WIĘKSZY MUŁ )",co jakis czas na forum taki zadziorny typek się trafi)

kazikx
    Gość

Domyślnie

niedorajda bo problem o numer do belfra miałes,CV Nie świadczy kim jest człowiek ))??HE HE ZAKAWAŁEK WYSKOCZYSZ POJEDYNKIEM KTO MA DŁUŻSZEGO)))))))))))))))),JAK NARAZIE POPISAŁES SIĘ PRETENSJAMI BEZ SENSU DO BELFRA "IM WIĘCEJ SZKÓŁ TO WIĘKSZY MUŁ )",co jakis czas na forum taki zadziorny typek się trafi)
    Z tym CV to był mały żart Zwłaszcza wobec Ciebie.
    Nie chciałbym przecież zrezygnować z anonimowości.
    Lubię współzawodniczyć ze sobą. Z innymi już nie.

Wyłącz CL i wróć do szkoły, by nauczyć się języka polskiego.
    Jak już to zrobisz, wtedy możemy wrócić do rozmowy.

Bez urazy, Szkodnik.
    Ostatnio edytowane przez kazikx ; 04-04-2016 o 19:37

Mieszka w
    Radom,okolice
    Auto

Domyślnie

TE STULTUM APPELLO)) Błysz dalej głupotą i cwaniactwem to nie jest lubiane na tym forum)mógłby wrescie ktos cię zblokowac