Pozdro dla 159 czarnej SW KN stojacej w Zembrzycach ok. Suchej Beskidzkiej... juz ktoryś raz tam jestem przejazdem a Bella ani drgnie jakby na pokaz wystawiona byla![]()
Wysłane z mojego SG S6 Edge przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla 159 czarnej SW KN stojacej w Zembrzycach ok. Suchej Beskidzkiej... juz ktoryś raz tam jestem przejazdem a Bella ani drgnie jakby na pokaz wystawiona byla![]()
Wysłane z mojego SG S6 Edge przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam białą Julkę , spotkaną dziś w godzinach porannych w miejscowości Czułówek (nieopodal BP ) , blachy KCH .
Pozdrowienia dla kierowcy szarej 147 z którym od Młyńskiego jechaliśmy w kierunku A4 oraz kolejnej czerwonej 147 mijanej na Ofiar Dąbia po południu, nie zdążyłem odmigać
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam kierowce Alfy GT z tablicami CT widzianego w Białce Tatrzanskiej około godziny 14
A mi kilka dni temu ktoś mrugnął z zaskoczenia na drodze w Dobranowicach k/Wieliczki, ale nie zwróciłem uwagi, bo akurat zwróciłem uwagę na pieszego.
Dzisiaj w samo południe czarna 147 KBC 202.. w Bochni na ul.Bernardyńskiej
I ok.14. 159 KPR na drodze między Proszowicami a Nowym brzeskiem.
Obie z ramkami.
Pozdrowienia dla kierowcy granatowej GT KR.... na ramkach forum widzianej wczoraj w Krakowie na 7-ce ok 17.30
oraz 166 KRA.... też na 7-ce kolega machał a ja nie zdążyłem odmachać.
Ostatnio edytowane przez bullik1 ; 31-03-2016 o 07:54
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 8V 115 KM - była
Jest Zafira 2.0 OPC 192KM
Przyznac sie kto wsadził mi ( czarna 159 ti tbi) dzisiaj pod AGH wizytowke alfaholicy malopolska? I przy okazji pozdrawiam wloska rodzinke ktora rowniez w tym samym miejscu zachwycala sie nad autem dobre 10min zanim zorientowala sie ze z tylu w alfie siedzi moja kolezanka![]()
Srebrna GT z ramkami i naklejką nurburgring po szesnastej pod teatrem ludowym