culman, nie chodzi o to co jest najtańsze, ale co jest najlepsze.![]()
Ja bym był daleki od oceniania lokalizacji po filmikach kręconych małym oczkiem kamery, bo pachołek widoczny ze 100m na filmiku pokaże się znacznie bliżej, poza tym filmik jest obrazem 2D i ciężko ocenić perspektywę. Druga sprawa to, że raczej ciężko znaleźć zawody(dla amatorów) bez znaczników trasy - nawet na Poznaniu, na Youngtimer Party, są szykany na nitce toru. Natomiast tutaj nie podoba mi się, że w wielu newralgicznych miejscach są słupki opon zamiast pachołków. Jak się jedzie wolno to może działa to jak opona, ale przy dużej prędkości spotkanie z masą 3 opon może skończyć się kiepsko dla samochodu, podczas gdy wjechanie, nawet w las pachołków, powinno ujść płazem.![]()
Tak naprawdę to sporo więcej, bo Delta ma o wiele korzystniejszy współczynnik. Patrzyłeś pewnie na czasy "netto", a po uwzględnieniu współczynnika różnica sporo wzrosła. Także nie musisz się już przejmować, że było tak blisko.Napisał andrzejsr
A co do infrastruktury to dziwne - przecież wszystko jest w zielonym namiocie - i dach, i może być miejsce do siedzenia przy stołach, i kulturalne toalety. No, przynajmniej kiedyś tak było.
Napisał andrzejsr
Radość z imprezy jest nie tylko w dniu zawodów, bo wraca po raz drugi właśnie w momencie, gdy operator wrzuca do sieci Twoje nagranie.PS. Co to za fani tak Cię dopingowali?
![]()

Odpowiedz z cytatem
Prócz tej Integry, którą gość jedzie niesamowicie jak dla mnie(nawiasem mówiąc, miałem nadzieję, że to ta druga Integra, Arkadiusza Błaszczyka, ale widoczne ten jest tak dobry, że boi się zdradzić tajników jazdy i nie publikuje filmów