Konkretnie to dużo bicia piany ostatnio i jakoś relatywnie mało postępów. Nie neguję pracochłonności czy sensu takiej roboty, być może cała rzesza fanów tego projektu to wywołuje, ale takie jest moje odczucie niestety.
A porównałem to do supry twin turbo p. Dobrowolskiego, podczas robienia której tyle rzeczy miało się wydarzyć, tyle ZAWSZE bardzo drogich i firmowych części miało zagościć pod maską... A skończyło się na 'caraudio made by alphard' (swoją drogą topowa firma) oraz zamknięciu wątku po kilkudziesięciu stronach bezsensownego onanizowania się nad logotypami znanych firm i cisza w związku z projektem od paru lat. Nie życzę tego kozmozowi, ale albo ostatnio za mało się tam dzieje, albo ktoś robi z tego wielką tajemnicę.
Wszystko co napisałem jest tylko moim subiektywnym zdaniem i nie ma na celu urażenia nikogo.
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
nie chce być zlośliwy ale chyba na kasę z tvn czeka, ogólnie gadanie jak to demo ludzie z uk obserwują, sorry Winnetou ale chyba nigdy w uk kolega nie był, bo tam taki tiun to nic nowego i nikt tv nie oczekuje.
Generalnie to dziwię się Waszej jałowej dyskusji - bimski napisał uczciwie że jest to tylko i wyłącznie jego opinia . Przy takim podejściu do sprawy jak Twoje DANCE1 nigdy nic i nikomu nie chciało by się robić a tym bardziej nie dziwcie się że najbardziej zainteresowany może nie mieć chęci dzielić się dalszymi postępami prac . Najłatwiej to jest dupę obrabiać nieobecnym . Dance1 a Ty co zrobiłeś przy swoim samochodzie ?
Bardzo dużo, każdy mój samochód dla mnie to demo, ale do tego tvn nie potrzebuje.
Co do demo kozmozza wypowiadać już się nie będę, zakupił pogorzelca, niby wszystko zmienia, ulepsza i ile lutowania w to wsadził, bo nowe kable majątek kosztują (specjalnie pod tv robione)
Superjahu007 nie wiesz o co chodzi to się nie czepiaj.
ehh te przecieki z tvn (tak tylko generalnie dziwię się temu że ludzie wszystko łykają.... niektórzy)
Niestety Panie kolego to już nie na forum takie pogawędki.
Generalnie to temat się chyba wyczerpał ....
Generalnie, jak dla mnie..... Pozdrawiam