Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Temat: Dmocar

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał bimski Zobacz post
    Osobiście uważam, że to już lekko brandzlowaniem śmierdzi, prawie jak niezapomniana supra twin turbo z innego forum i bicie rekordu prędkości przy jej użyciu.
    a konkretnie? Bo nie bardzo rozumiem...
    Pozdrawiam.
    - Rafal

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

Użytkownik Znawca Avatar bimsky
    Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Cytat Napisał alces1 Zobacz post
    a konkretnie? Bo nie bardzo rozumiem...
    Pozdrawiam.
    - Rafal
    Konkretnie to dużo bicia piany ostatnio i jakoś relatywnie mało postępów. Nie neguję pracochłonności czy sensu takiej roboty, być może cała rzesza fanów tego projektu to wywołuje, ale takie jest moje odczucie niestety.

A porównałem to do supry twin turbo p. Dobrowolskiego, podczas robienia której tyle rzeczy miało się wydarzyć, tyle ZAWSZE bardzo drogich i firmowych części miało zagościć pod maską... A skończyło się na 'caraudio made by alphard' (swoją drogą topowa firma) oraz zamknięciu wątku po kilkudziesięciu stronach bezsensownego onanizowania się nad logotypami znanych firm i cisza w związku z projektem od paru lat. Nie życzę tego kozmozowi, ale albo ostatnio za mało się tam dzieje, albo ktoś robi z tego wielką tajemnicę.

Wszystko co napisałem jest tylko moim subiektywnym zdaniem i nie ma na celu urażenia nikogo.
    http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)

Użytkownik Pasjonat Avatar Pablo.
    Mieszka w
    pablogarage.pl
    Auto
    Kilka włoskich szrotów ;)

Domyślnie

Cytat Napisał bimski Zobacz post
    Konkretnie to dużo bicia piany ostatnio i jakoś relatywnie mało postępów. Nie neguję pracochłonności czy sensu takiej roboty, być może cała rzesza fanów tego projektu to wywołuje, ale takie jest moje odczucie niestety.

A porównałem to do supry twin turbo p. Dobrowolskiego, podczas robienia której tyle rzeczy miało się wydarzyć, tyle ZAWSZE bardzo drogich i firmowych części miało zagościć pod maską... A skończyło się na 'caraudio made by alphard' (swoją drogą topowa firma) oraz zamknięciu wątku po kilkudziesięciu stronach bezsensownego onanizowania się nad logotypami znanych firm i cisza w związku z projektem od paru lat. Nie życzę tego kozmozowi, ale albo ostatnio za mało się tam dzieje, albo ktoś robi z tego wielką tajemnicę.

Wszystko co napisałem jest tylko moim subiektywnym zdaniem i nie ma na celu urażenia nikogo.
    Coś w tym musi być.
    www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie

> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Gdynia
    Auto
    Lancer, Giulia quadrifoglio

Domyślnie

nie chce być zlośliwy ale chyba na kasę z tvn czeka, ogólnie gadanie jak to demo ludzie z uk obserwują, sorry Winnetou ale chyba nigdy w uk kolega nie był, bo tam taki tiun to nic nowego i nikt tv nie oczekuje.

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

Generalnie to dziwię się Waszej jałowej dyskusji - bimski napisał uczciwie że jest to tylko i wyłącznie jego opinia . Przy takim podejściu do sprawy jak Twoje DANCE1 nigdy nic i nikomu nie chciało by się robić a tym bardziej nie dziwcie się że najbardziej zainteresowany może nie mieć chęci dzielić się dalszymi postępami prac . Najłatwiej to jest dupę obrabiać nieobecnym . Dance1 a Ty co zrobiłeś przy swoim samochodzie ?

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Gdynia
    Auto

Domyślnie

Bardzo dużo, każdy mój samochód dla mnie to demo, ale do tego tvn nie potrzebuje.

Co do demo kozmozza wypowiadać już się nie będę, zakupił pogorzelca, niby wszystko zmienia, ulepsza i ile lutowania w to wsadził, bo nowe kable majątek kosztują (specjalnie pod tv robione)

Superjahu007 nie wiesz o co chodzi to się nie czepiaj.

ehh te przecieki z tvn (tak tylko generalnie dziwię się temu że ludzie wszystko łykają.... niektórzy)

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał dance1 Zobacz post
    Superjahu007 nie wiesz o co chodzi to się nie czepiaj.
    To mi rozjaśnij ?

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Gdynia
    Auto

Domyślnie

Niestety Panie kolego to już nie na forum takie pogawędki.

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

Generalnie to temat się chyba wyczerpał ....

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Gdynia
    Auto

Domyślnie

Generalnie, jak dla mnie..... Pozdrawiam

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia