Cze, znacie kogoś kto szybko wymieni mi amorki z tyłu ? przecież tej długiej śruby za cholerę nie da się wybić :/
okolice Katowic, Sosnowiec, Będzin, DG
Cze, znacie kogoś kto szybko wymieni mi amorki z tyłu ? przecież tej długiej śruby za cholerę nie da się wybić :/
okolice Katowic, Sosnowiec, Będzin, DG
Pisz na forum regionalnym.
Wystukane z Galaxy S5 Neo
Tej na dole??? U mnie ona sie wygieła...Ale problemu nie miałem z wyjęciem jej...
Tak ta na dole. Ja już byłem u 2ch mechaników uniwersalnych i jeden chce ciąć (z uwagą że potnie wszystko w około) , drugi wypalać łącznie z tulejami od wahaczy.. ręce opadają.
Duzo wd, palnik i wyjdzietez to przerabialem.
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
ale gdzie palnik jak ona przechodzi przez tuleje gumowe w wahaczach..tuleje też wymieniałeś ? żeby je wymienić to trzeba wahacze wyjąć, a żeby wyjąć trzeba zaś z drugiej strony odkręcać, również dosyć długie śruby.
Śruby widziałem w autosklepie24, także tnij. 3 tygodnie temu żałowałem , że ich nie kupiłem bo straciłem sporo czasu u mechanika. Dał radę opalarką, jakimś penetratorem i poszło ale co się nasłuchałem o włoskiej myśli technicznej to moje...
Wymieniłem jedną stronę sam, można tu kląć ? hehe ..nachodzą mnie myśli żeby drugą sobie darować ... wybiłem tą śrubę, ale ostra robota z nią była.
Ja byłem u pięciutrzech się nie podjeło, a dwóch chciało chore pieniądze za wymiane... a Ci typowo od AR, terminy mieli dop. za tydzień albo po majówce
PS
ASO chciało za wymianę 330zł za pare (2,5h rg) ( nie wiem czy netto czy brutto mi mówili przez telefon) - nawet tanio ale zaś terminy,.
Ostatnio edytowane przez neromax ; 24-04-2016 o 09:41