osobiście polecam zapach "new car"
osobiście polecam zapach "new car"
Ja obecnie mam "Malibu melon" - całkiem fajny
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 8V 163KM | 345Nm
Alfa Romeo MiTo 1.4 TB 155km
Polecam zapachy K2 Deocar FAHREN (kiedyś new car) oraz COFFEE (fajny zapach kawy) ale tylko w atomizerach starcza na dłużej i taniej wychodzi niż zawieszki itp.
a tam wybieram przeważnie z Ambi Pur, zona raz kupiła i tak się zostało. z tych co używałem najdłużej pachną
Dziś kupiłem Vanderbaun new car, przyjemny zapach
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę // Platon.
Była Marea 2.4TD HLX 125KM '98r
Była Marea 2.4JTD ELX 131KM '99r
Była 166 2.4JTD 10v 150KM '03r
Była 166 2.4JTDm 20v 175KM @ 238KM 504Nm by @sdero '04r
Jest 166 2.4M-jet 20v 2006r @ ?
Masz problem z autem ? Chcesz usunąć klapy wirowe, DPF bądź EGR ?
Zrobić kompleksową diagnostykę ?
Wymiany rozrządów/eksploatacja i remonty silników ?
Załatwimy nawet programowo !
Zapraszam na nasz warsztat.
Nwm czy ktoś z Was używal ,ale polecam zawieszkę Kube Bonda z czarnym sznurkiem ,zapach ma rewelacyjny
Fajne zapachy to tak jak większość poleca, California Scents. Jednak przy dużych temperaturach, nie które z nich potrafią drażnić nos. Dobrym rozwiązaniem są modne i fajnie, długo pachnące zapachy Air Friends Niki, mi najbardziej przypadł do gustu Gardenia z Thaiti.
Rozwiązaniem są również zapachy "psikane" Np. Dodo Juice. Trwałość takiego zapachu to 2dni, jednak wystarczy dwa razy psiknąć by dosłownie po paru sekundach już rozkoszować się zapachem. 100ml zapachu, psikane średnio co 2-3 dni, po 2-3 psiknięcia, starcza na około 5tygodni![]()
Ja mogę polecić zapachy w atomizerach bardzo wydajne ("psikanie" starcza na baaardzo długo pojemność 700 ml). Zapach K2 Deocar Fahren o zapachu Fahrenheit tylko dla prawdziwych mężczyzn![]()
dokładnie, chyba najlepsze, najdłużej pachnące, przystępna cena..
- - - Updated - - -
Ja kupiłem na spróbę z Poorboy'a w atomizerze. Może i ładnie pachniał ale mało wydajny i bardzo krótko się utrzymywał.
- - - Updated - - -
California Scents także mogę polecić. Wystarczają spokojnie na 30dni. Później można jeszcze troszkę namoczyć i do szafy wsadzić
Jedynie w zimie nie chcą pachnieć przy niższych temperaturach.
Ja kupiłem Eikoshę, prosto z Japonii. Tak prosto, że instrukcja jest tylko po japońsku
Zapach bardzo ładny, taki cytrusowo-piżmowy (Xu się nazywa), ale przy niskich temperaturach w ogóle nie pachnie. Chyba, żeby włożyć nos do opakowania. Ciekawe jak będzie jak zrobi się ciepło. Jeżeli będzie chociaż trochę pachniał jak się temperatury podniosą (jeżdżę wieczorem i rano więc jest okolica zera teraz) to będzie bardzo spoko, bo zapach bardzo przyjemny więc nawet przy większej intensywności nie powinien przeszkadzać.
Podobno wytrzymują jakieś 2 miesiące, zobaczymy.