Chyba mnie zaćmiło, bo nie skumałem, że kolega Reek, już to ma
Mógłbyś napisać, czy ma to polskiego ROMka i czy ma możliwość rozszerzenia pamięci przez kartę pamięci?
Chyba mnie zaćmiło, bo nie skumałem, że kolega Reek, już to ma
Mógłbyś napisać, czy ma to polskiego ROMka i czy ma możliwość rozszerzenia pamięci przez kartę pamięci?
Nie doczytałem, dzięki - czyli jestem coraz bliżej decyzji
Ciekaw jestem, czy faktycznie 32 GB, to max, ja mam w Note II, podane, że max 64 GB, a zarówno z 128, jak i 256 GB, też spokojnie działa - z 512 nie miałem jeszcze okazji sprawdzić - skoro ma to DVD, to dobrze byłoby trochę tych filmików mieć![]()
Już odpowiadam Android w 98% po polsku mozna instalowac programy na karcie microsd lub pendrive, ramke dorwałem w firmie w Nowym Sączu nic nie odstaje, nawigacja bardzo szybko się łaczy ja używam sobie Janosika, dokupiłem w pl adapter do sterowania z kiery 250zł ogólnie całość mnie wyszła około 1000zł zrobie wam wiecej zdjec jutro
A wiecie może czy jest możliwość zainstalowania yanosika na gms 6321?
Zakup dzisiaj sprzętu z WM, to wiązanie sobie rąk.
Kolego, z tego co widziałem w opisie na Ali jest info o wsparciu dla sterowania z kiery, ale rozumiem, że bez adaptera (kontrolera) się nie obędzie? Czyli Plug and Play z opisu to lekka ściema?
Ograniczenie obsługi ilości przycisków narzuca sam adapter czy radio? Czy oprócz adaptera do sterowania z kiery musiałeś coś modyfikować (kostka ISO, przejściówka anteny - jakiś wzmacniacz antenowy)?
Czy modyfikowałeś panel, czy radio pasuje w otwór 2DIN + ramka (czy miałeś standardowego CDka czy ori Navi)?
Jak długo czekałeś na przesyłkę? Żadnych przygód z cłem etc?
P.S.
Wygląda fajnie i mocno się nad nim zastanawiamZ góry dzięki za info!