Panowie potrzebuje eksperta od 159-tek oglądałem jedną i mam parę dylematów, chciałbym się doradzić osoby która miała lub też nadal ma 159 sw 1.9 JTDm 150km
Panowie potrzebuje eksperta od 159-tek oglądałem jedną i mam parę dylematów, chciałbym się doradzić osoby która miała lub też nadal ma 159 sw 1.9 JTDm 150km
Wymień od razu jakie masz te dylematyBędzie prościej pomóc
![]()
Dobra może inaczejPoszukuję osoby, która pomoże mi w wyszukaniu, oględzinach samochodu. Szukamy 159 1.9 JTDm 150km SW ewentualnie sedan. Rejon to śląsk, małopolska.
Mam już jedną upatrzoną w śląskim, ale potrzebuje kogoś kto ze mną podjedzie, obejrzymy, obadamy podpowie czy warta jest tej ceny itp. itd. Są to okolice Będzina, Dąbrowy Górniczej.
najlepiej zadaj pytanie na regionalnym.
Panowie i Panie
znalazłem alfę 159
czy nie wydaję się wam, że trochę z niej golas?
Brak czujników parkowania (chociaż tył), brak fotochromatycznego lusterka wstecznego,
brak sensorów - zmierzchu, deszczu ?
Niby skóry, navi itp. ale nie ma takich prostych bajerów ? Czy mogła wystąpić taka konfiguracja? Wg. VIN jest to wersja SW MEDIUM cokolwiek to znaczy...
co wy na to?
http://allegro.pl/alfa-romeo-159-1-9...141857673.html
Navi nie jest żadnym atutem.
Już kierownica ze sterowaniem jest fajniejszym akcentem.
Tak samo ryflowane alu wstawki.
jesli sie nie myle , ta alfa juz byla pokazywana na forum , i chyba z nie najlepszej strony, chyba ze sie pomylilem
Osobiście byłem ją oglądać i widziałem co jest, ale może coś przeoczyłem.
Jeżeli była już na forum to zarzućcie linkiem, bo ja nie mogę jej znaleźć...
Ok Alfa kupionaza kilka dni pojawi się temat o niej
![]()