Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Temat: Czy ktoś ma lub zna kogoś kto ma Alfe 90 ?

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Kalisz
    Auto
    Gtv TS 916 Lusso, 156 JTD SportPack

Domyślnie

Cytat Napisał amigas Zobacz post
    Jedna jezdzi kolo w-wy 2ga w szczecinie...postaram sie znalezc namiary, na ta z okolic w-wy sie czaje tez
    Będe wdzięczny dziękuje

ViP Romeo Avatar williamdrake
    Mieszka w
    Erlensee (de)
    Auto
    AR 145 2.0 TS QV, Peugeot 207 1.4 Vti
    Ik@r 1111
    AR 33 1.7 IE 2000-2008 r.
    AR 145 2.0 16V TS 2008-...

Użytkownik Rowerzysta Avatar GUNIOZAUR
    Mieszka w
    WROCŁAW
    Auto
    155 2.0 TS 16v 95, 155 2.0 8V 94

Domyślnie

Witam, we Wrocławiu, konkretnie w Leśnicy stoi 90 koło warsztatu samochodowego do którego wjazd jest na "rogu" ulicy Snycerskiej i Alojzego Majchra. Jest tam wjazd na teren bodajże starego młyna i w głębi placu jest właśnie warsztacik w którym można będzie chyba dowiedzieć się czegoś na temat 90-ki. Piszę chyba. ponieważ auto nie stoi pod warsztatem a sam warsztat ma specjalizację Audi-VW ale myślę że Jacuś zainteresował się tym wynalazkiem choćby ze względu na nietypowy wygląd Alfiny, więc raczej będzie w stanie przynajmniej wskazać właściciela. Mieszkam z drugiej strony miasta więc nie pomogę ale jeśli ktoś tamtędy jeździ może zaglądnie w celach poglądowych.
    NO TO WPADŁEM...

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Kalisz
    Auto
    Gtv TS 916 Lusso, 156 JTD SportPack

Domyślnie

Cytat Napisał GUNIOZAUR Zobacz post
    Witam, we Wrocławiu, konkretnie w Leśnicy stoi 90 koło warsztatu samochodowego do którego wjazd jest na "rogu" ulicy Snycerskiej i Alojzego Majchra. Jest tam wjazd na teren bodajże starego młyna i w głębi placu jest właśnie warsztacik w którym można będzie chyba dowiedzieć się czegoś na temat 90-ki. Piszę chyba. ponieważ auto nie stoi pod warsztatem a sam warsztat ma specjalizację Audi-VW ale myślę że Jacuś zainteresował się tym wynalazkiem choćby ze względu na nietypowy wygląd Alfiny, więc raczej będzie w stanie przynajmniej wskazać właściciela. Mieszkam z drugiej strony miasta więc nie pomogę ale jeśli ktoś tamtędy jeździ może zaglądnie w celach poglądowych.
    Dzięki za informacje, może się przyda

ViP Romeo
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 75 2.0 TS 148KM, 1988r, Talbot Matra Rancho, 125p '71, 126p '85 Łada 2103

Domyślnie

to ja porosiłbym kogos o namierzenie wlasc hm?:>

Mieszka w
    WROCŁAW
    Auto

Domyślnie

Witam ponownie. Jak udało mi się dowiedzieć ta 90 ma 3.0 pod maską i czeka na swoja kolej w warsztacie o którym wspomniałem. Z tego co zrozumiałem ma mieć wgrany nowy, troszkę podciągnięty program do kompa. Niestety nie jest na sprzedaż. Tak nawiasem, oglądną ją ktoś??
    NO TO WPADŁEM...

ViP Romeo
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 75 2.0 TS 148KM, 1988r, Talbot Matra Rancho, 125p '71, 126p '85 Łada 2103

Domyślnie

czyli swap

WlodekzPoznania
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał redzi Zobacz post
    Dzięki za informacje, może się przyda
    Redzi! Znam człowieka w Czechach, który ma trzy Novanty i 2.0iE chce sprzedać. Daj znać na priv jeśli kontakt Ci w czymś pomoże. A poza tym zdradź, jak już Cię kilka osób prosiło, do czego Ci taki kontakt
    PS. będziesz na zlocie w lipcu?

Witam, we Wrocławiu, konkretnie w Leśnicy stoi 90 koło warsztatu samochodowego do którego wjazd jest na "rogu" ulicy Snycerskiej i Alojzego
    A na marginesie: jak się bella bianca miewa? We wtorek będę we Wrocku i jakbyś miał chwilę, to chętnie bym 'oblukał'. Niestety przyjadę pociągiem, około 14tej kończę pracę, a potem pokręcę się po mieście albo wybiorę się do Ogrodu Botanicznego i koło 18tej będę wracał.

Mieszka w
    WROCŁAW
    Auto

Domyślnie

Witam. Moja piękność ma się w miarę dobrze. Stoi w garażu całą zimę z powodu awarii silnika i czeka na mnie aż wrócę z budżetem. Ostatnio pojawiła się opcja żebym ją zabrał ze sobą do Londynu ale jeszcze się zastanawiam. Jak Twoja czerwona rakiecinka???
    NO TO WPADŁEM...

WlodekzPoznania
    Gość

Domyślnie

Witam. Moja piękność ma się w miarę dobrze. Stoi w garażu całą zimę z powodu awarii silnika i czeka na mnie aż wrócę z budżetem. Ostatnio pojawiła się opcja żebym ją zabrał ze sobą do Londynu ale jeszcze się zastanawiam. Jak Twoja czerwona rakiecinka???
    Niestety przez mało udany, kryzysowy rok jest bez zmian. W lipcu pojechałem nią w Youngtimer Party i poduszki pod silnikiem zaczęły mocno się uginać.

V youngtimer party - Motoryzacja > Samochody osobowe - Fotosik.pl

Od tego czasu traktuję ją raczej delikatnie. Przynajmniej delikatniej niż na YTP Czyli Cię jutro we Wrocku nie poznam? Szkoda Mam nadzieję, że wrócisz na 10-12 lipca na zlot w Poznaniu.