Kolega, który wczoraj około 10 prawie mnie przejechał na hali targowej na Grzegórzkach i chyba tego nawet nie zauważył uprzejmie jest proszony o zakupienie sobie zestawu głośnomówiącego![]()
Kolega, który wczoraj około 10 prawie mnie przejechał na hali targowej na Grzegórzkach i chyba tego nawet nie zauważył uprzejmie jest proszony o zakupienie sobie zestawu głośnomówiącego![]()
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 KDA od czerwonej 147 KMY spotkanego przy Tauron Arenie. Ładnie się odpycha![]()
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 166 na ramkach widzianej na ul. Pleszowskiej w Krakowie wczoraj ok 18. Była łapkaw ostatniej chwili.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 8V 115 KM - była
Jest Zafira 2.0 OPC 192KM
Pozdrowienia i podziękowanie dla kolegi z naszymi ramkami , w ciemnej SW, który pozwolił mi włączyć się do ruchu dziś rano , przy wyjeździe z giełdy kwiatowej
Pozdrowienia dla kierowników: granatowej GTV KWI, czarnej 159 KCH oraz srebrnej 147 KR spotkanych dzisiaj w okolicach Carrefoura/Agata Meble na zakopiance. Pomachane![]()
Ostatnio edytowane przez mroku ; 14-05-2016 o 16:45
Piękna BIAŁA GT widziana nocą na kiełbaskach NYSKA krk![]()
Pozdrowienia dla Kolegi z Tarnowa, w czarnej 147 - minęłam Cię wczoraj na krakowskiej białą Giuliettą![]()
Szara GT z ramkami, dzisiaj koło 17 w Babicach, za kierownicą chyba dziewczyna![]()