Jeeee dzięki . Nie będę spać w nocyJakbyś potrzebował to mam paletę płyty chodnikowej 30/30
. Nie no wiem ,że da się jeździć ale patrząc na tył to chyba nawet większy prześwit nad kołem niż w Crossie . Ja też nie lubię balonów ale bez obniżania wsadzanie niższego profilu nic dobrego nie wróży .
Szkoda, że wcześniej o tym nie pomyślałem. Średnica koła praktycznie taka sama jak fabryczne 205/55 R16. A i cena opony wydała się atrakcyjna.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Ło Panie niska w serii to jest Beemka . Alfa -każda jest mega wysoka . Kwestia kto gdzie jeździ i jakie ma wymagania i potrzeby . Ja pierw obniżyłem "9" o 4cm i stwierdziłem po połowie sezonu ,że to dalej za wysoko . Teraz mam ok -6cm i dalej nie jest to satysfakcjonująca mnie wysokość . Od progów do ziemi jest więcej niż w E46 na Mpakiecie![]()
![]()
ja osobiście lubie jak koło jest wyraźnie oddzielone od nadkola, znaczy z wyraźnie zaznaczoną przerwą , takie cos jak u ciebie jak dla mnie już za nisko , brak świeżości autu, robi się przycupnięta babcia, bardziej w stylu "tuningu z lat 90'tych" acz to oczywiście subiektywna ocena , a felunie piękne![]()
A więc jak wszyscy wiedzą 20mm dystans przyciera przy ori felgach 19 ti. Lecz wygląda zajefajnie.
Zamówiłem już u mojego magika dystanse 15mm. Co najfajniejsze,robi mi 15mm z kołnierzem cenrtujacym,gdzie kołnierz z piasty wystaje aż 16mm. Teoretycznie jest to nie możliwe, ale jak brzmi jego motto rzeczy nie możliwe robię od ręki. I faktycznie tak jest. Minimalny rozmiar dystansu z prowadzeniem jaki może być to 12/13mm. Bez obcinania kołnierza. Tak więc jak by ktoś chciał dystans 12/15mm z prowadzeniem gdzie kołnierz piasty wystaje 16mm pisać do mnie.
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
@IamICEman:
I to są dobre fotki porównawcze.
Masz może jeszcze takie z widokiem z boku/skosu? ;]
BTW > Jakby ktoś chciał zobaczyć jak wygląda srebrna 159 na 18'' felgach z Giulietty to proszzzz:
więcej fotek soon...
Ostatnio edytowane przez Tha ; 17-05-2016 o 17:09