Jeśli masz 1 generację Blue@Me to Update nie dogrywa PL, lektora dogrywa się osobno
http://www.blueandme.net/resources/d...index_eng.html
Jeśli masz 2 to jeśli się nie mylę to jest mam wybór języka przed ściągnięciem update.
Jeśli masz 1 generację Blue@Me to Update nie dogrywa PL, lektora dogrywa się osobno
http://www.blueandme.net/resources/d...index_eng.html
Jeśli masz 2 to jeśli się nie mylę to jest mam wybór języka przed ściągnięciem update.
Ostatnio edytowane przez tomio ; 19-03-2015 o 17:20
AR 159 SW, 09r, Distinctive Q-Tronic, 1.9 JTDm 16V była, Opel Insignia ST jest
Dziękówa, chciałem napisać PW, ale mi nie działa do końca forum :/
jest: Opel Astra K Hatchbag 1,4 150KM (2018 - ????)
jest: Alfa Romeo 159 Sportwagon 1,9 JTDm 8v(2014 - ????)
była: Alfa Romeo 156 Sedan 1,9 JTD(2010 - 2014)
Bardzo ważne abyś wcześniej sprawdził jaką masz generację, bo wgrywając samo spolszczenie do 2 generacji możesz uwalić moduł.
Ja mam 6BF80 taki wpis był w pliku XML (BMConf)
i jak upload pliku zrobiłem to zaznaczyło AR 159 | First Generation | Blue and Me |
update 5.6 do pobrania, tylko czy muszę najpierw zrobić update 5.5 czy od razu mogę 5.6 ?
jest: Opel Astra K Hatchbag 1,4 150KM (2018 - ????)
jest: Alfa Romeo 159 Sportwagon 1,9 JTDm 8v(2014 - ????)
była: Alfa Romeo 156 Sedan 1,9 JTD(2010 - 2014)
Powinno się zainstalować obydwa uaktualnienia, jak masz wgraną już 5.6 to 5.5 po prostu nie wystartuje
nie da sie zrobic upgrade bo nie zapisuje na pen drive wersi oprogramowania blue@me. olałem to całe blue@me bo tego nie da sie naprwic jedynei wymienic a koszty wiadomo jakie.tak czy inaczej dzieki za odpowiedz i pozdr wszystkich
Odświeżę trochę temat...
Udało mi się wgrać 5.5
ale w czasie aktualizacji do 5.6 wychodzi USB Update Error 10 i koniec
Nic się też nie dzieje gdy chcę wgrać polski
No i mnie dopadł problem z modułem Blue&Me. Wcześniej zdarzało się, że zaliczał zwiechy, czyli nie odtwarzał mp3, nie łączył się z telefonem no i nie działało sterowanie na kierownicy, migał licznik przebiegu. Lekarstwem było zdjęcie klemy lecz od kilku dni nic nie pomaga. Patrzyłem na laminat modułu, nie widzę, żadnych przebarwień. Po odłączeniu od radia mam możliwość wybrania AUX lecz jak spowrotem wepnę wtyczkę modułu do radia to już takiej możliwości nie ma, czyli jakiś sygnał idzie. Ciekawe, czy czeka mnie wymiana? Ma ktoś na sprzedaż Blue&Me 50505921 ?