Czyj czerwony Spider zagościł u mnie na Ordona? Przyznać się ;)
Czyj czerwony Spider zagościł u mnie na Ordona? Przyznać się ;)
Pozdrowienia dla czarnej 159 w sedanie na WWL dziś na wysokości Międzynarodowej ok 19:45. .. akurat z psami na spacerze byłem![]()
Włoszka
1.9 JTD-m 8v 88KW - prosto, solidnie bezproblemowo
![]()
Pozdrowienia [emoji16]
Pozdrawiam kierownika srebrnej 159 blaszki WO....ramki klubowe widzianego wczoraj 28.05 sobota okolo godziny 12 w Puławachrączka z mojej strony poszła w górę
tylko ze jechałem na białym moto
wiec pewnie kierownik zdziwiony
Napisane na Commodore C64..![]()
Ostatnio edytowane przez dejon ; 29-05-2016 o 16:19
w Pilawie w strone P-na po godz.18 grafitowa 147 na ramkach WGR bądź WBRza szybko mi mignęła
![]()
Pozdrowienia dla czerwonej Brery (albo 159 ;P) mijanej dzisiaj koło południa na S8. Niestety trochę się spieszyłem i nie było czasu dobrze się przyjrzeć, a we wstecznym lusterku (zwłaszcza wstecznym lusterku Alfy Gtv), z dystansu, to już ciężko rozeznać. Bardzo kulturalnie mi kolega zjechał na prawo, choć sam też wolno nie jechał ;) Miło się dzieli drogę z takimi kierowcami ;)
Pozdrowienia kierownikowi 147 ramki klubowe blaszki NGO.....Stojący przed chwila na ul.Rozbrat Warszawa przed szkołągodzina 7:50...Ja służbowo wiec nie było czasu. ..
Napisane na Commodore C64..![]()
Pozdrawiam wszystkich którzy dziś mieli lub mają Alfę w PabloGarage. Pierwszy mój raz tam i nie mogłem się ich naliczyć![]()
Zakochany w Alfie od pierwszego wejrzenia
Były:
Opel Astra 1.6 1998
Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998
Seat Cordoba 1.6 1999
BMW E36 316i 1998
Jest:
Alfa Romeo 156 1.9 8V 115KM JTD FL 2005
Moja Becky 1.8 T.S.