Czasem się trafi okazję i Iceman o tym wie. Ja kupiłem niemalże idealne 19" TI za 1700pln ( bo przepłaciłem . Wystawione były za 1250pln komplet ) do tego dokupiłem pierwsze lepsze Pirelli P Zero z 2012 roku z bieżnikiem ponad 7mm za 1000pln ( wczesniej miałem za 400pl komplecik od znajomego w 235/40/19 ale nie pasował mi rozmiar do tej felgi ). Da się ? Za 5k to niedługo 159ka będzie chodzić . Każdy ma swój gust . Ja się pozbyłem Ti po połowie sezonu bo nie mogłem na ten damski rozmiar ( 8 cali ) patrzeć . Jakbym miał okazję znowu je kupić za te 1700 to bym kupił na handel ale sam nawet na zimówki bym ich nie założył . Już lepiej mi się widzą podkowy czy półksiężyce bo od razu widać ,że to Alfoska fela a to ot zwykła szprycha
![]()
ale wybredne alfisti jesteście![]()
Hehe... łysych nie sprzedaje. Ma oponki od ok 5.5 mm do prawie nowych. Z uszkodzonym rantem lub nie. Starsze i młodsze.Cena zależy od rozmiaru czyli wszystkie 235/40/19 są w jednej cenie... Nie zawsze ma coś godnego uwagi w danym rozmiarze. Wiadomo że królują "popularne" rozmiary. Ile utargujesz to Twoje.
Moje dystanse już są. Niestety śruby okazały się za długie :-\ jutro będę mieć nowe.
Tak wygląda dystans 15mm z prowadzeniem na piaste alfy 16mm.
Pasuje idealnie bez cięcia ori kolnierza. Jutro pokaże jak leży 15mm z felgami ti ;-)
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
Na przod za malo 20wlazi z luzem
Jak by ktoś chciał takie dystanse jak ma iceman to mogę odsprzedac.Są zrobione z lekkiego stopu tyle tylko że jeden ma oberwany kołnierz.Cena do dogadania.
,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]