Te relingi to może jakaś konstrukcja pod bagażnik ale patrząc na szyberdach to ktoś rozwinął się technicznie.
Te relingi to może jakaś konstrukcja pod bagażnik ale patrząc na szyberdach to ktoś rozwinął się technicznie.
wracając do dachu - może to jakiś krótkoseryjny egzemplarz na rynek włoski przeznaczony dla polityków którzy muszą wstać ?? to tłumaczyłoby relingi
Do tego na przedniej i tylnej krawędzi dachu ma jakieś uchwyty - mocowania . Może faktycznie było tak jak pisze Obserwator .
No faktycznie może jakaś rządowa wersja.
opcja druga - specjalny egzemplarz przygotowany na Tour De France lub coś w tym stylu - producent auta przygotowuje coś takiego i ma w zamian reklamę
uchwyty średnio mi pasują na chorągiewki (powinny być teoretycznie na błotnikach w wersji "politycznej") , raczej uchwyty kamer - to skłania mnie ku opcji drugiej
równie dobrze auto mogło być przygotowane dla potrzeb Watykanu
---------- Post dodany o godzinie 19:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:54 ----------
bez względu na to co to jest i czy fabryka czy sam ktoś to sklecił - obawiam się że auto jest trudne do sprzedania
Nie no takiego szyberdachu w 166 to ja nie widziałem![]()
" - elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
dach jest włożony dodatkowo a takie dachy produkuje i montuje firma WEBASTO
obecnie ten model już jest wycofany a zastąpił go model całkowicie szklany nad którym kiedys się mocno zastanawiałem - do chwili kiedy się skontaktowalem z przedstawicielem webasto i rzucił cenę12tys zł
ciekawostką w tym samochodzie są natomiast dwie anteny CB a dokładnie ich mocowania w przedniej częsci dachu bo same anteny zostały odkręcone :-) DWIE antenyno chyba właściciel lubił pognać włoszkę pytając czy po drodze nie ma miśków ale pewnego dnia coś nie wyszło i było jebut ...
...
obawiam się że to producent samochodu kupował elementy od Webasto i fabrycznie montował na samochodzie... zdjęcie w zasadzie wszystko wyjasnia![]()