To jak jesteśmy przy 159 to pozdrawiam właściciela czerwonej ślicznotki widzianej pod mc donaldem w mogilanach ok 19![]()
To jak jesteśmy przy 159 to pozdrawiam właściciela czerwonej ślicznotki widzianej pod mc donaldem w mogilanach ok 19![]()
Pozdrawiam srebrna (?) 147 na ramkach widzianą na Helenie w Nowym Sączu dzisiaj ok 13, oraz 159 oramkowaną na KWI widzianą ok 19 w Zembrzycach koło Suchej Beskidzkiej![]()
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
Który robi nocny patrol czarną 147 z ramkami po Alejach Krk w stronę Matecznego ?![]()
Pozdrowienia dla oramkowanej 159 KBC mijanej dziś w Lutczy (podkarpackie) ok. 8:50,była łapka z mojej strony![]()
Wysłane z mojego HTC Desire 620G dual sim przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam Kolegę z czarnej 159 KMI..... na ramkach forum widzianej wczoraj na światłach w Miechowie przy 7 około 7
i 159SW widzianej po 7 w miejscowości Domiarki.
Ostatnio edytowane przez bullik1 ; 02-06-2016 o 08:37
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 8V 115 KM - była
Jest Zafira 2.0 OPC 192KM
Srebrna oramkowana 159 i blond koleżanka za kierownicą dzisiaj przy Rondzie Czyżyńskim po 15pomachane
![]()
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147 na ramkach mijanego wczoraj w trzebini około 17 pomachane ale nie zauważone , a póżniej podobno było machane ze 159 w żuradzie około 18 przepraszam nie zauwazyłem
Pozdrowienia dla czarnej 156 na KTT na ramkach widzianej jak jechała z Kościeliska w strone Dzianisza wczoraj o godz 10-tej. Cudooooo...Jechałem cięzarówka wiec własciciel mnie nie widział hehe![]()