Widzisz sam, większość udzielających sie w temacie to zwykle marudy. Wsiedli by do swoich Alf i podelektowali sie jazda. Zamknąć temat do czasu aż Julka pojawi sie w polskich salonach.
Widzisz sam, większość udzielających sie w temacie to zwykle marudy. Wsiedli by do swoich Alf i podelektowali sie jazda. Zamknąć temat do czasu aż Julka pojawi sie w polskich salonach.
W końcu coś się ruszyło na oficjalnej polskiej stronie http://www.alfaromeo.pl/pl/modele/giulia
Ja już się zapisałem na jazdę testową Gulią QV. Jeszcze nie mają jej w salonie w Łodzi, ale to kwestia kilku dni. Mają się odezwać na początku tygodnia i umówić na konkretny dzień.
Poprzednio jak u nich byłem w ponad rok temu to zapraszali na wakacje na jazdę Gulią. Szkoda, że rok im się pomylił.![]()
czytac sie tego nie da. polaczkowosc typowa. na gulie nie stać to hejtują aby innym obrzydzić aby broń boże nie kupili inni bo oni sami nie kupią. Alfy jeszcze nie ma w salonie a rozpisujecie się jak by większość byla po testach i jazdach próbnych. 769 stron z czego raptem kilka jest na temat reszta jest udowadnianiem kto ma racje. tragedia, dajcie na wstrzymanie i poczekajcie to pierwszych testów jazd próbnych czy zakupów kogoś z naszego forum...
Mam kilka uwag do cennika Giulii i nie chodzi mi o wysokość cen:
- w porównaniu do Giulietty nie ma wiele nowego wyposażenia - doszło chyba podgrzewane koło kierownicy, systemy bezpieczeństwa oraz kamera cofania. Jeśli chcą powojować z Niemcami to muszą szybko rozbudować siatkę opcji.
- nawet w w wersji super trzeba dopłacać do nawiewu na tylną kanapę
- są dwa poziomy audio ponad standard, obydwa z subwooferem.
- w super w standardzie jest półskóra ale w wersji eko.
owszem ma znaczenie, tak, jak każdy inny rynek. Polska siła nabywcza idzie jednak w górę, rynek jest bodaj szóstym czy siódmym w Europie
wynik sprzedażowy jest sumą sprzedaży na rynkach
znaczenia więc kluczowego oczywiście nie ma ale jakieś tam ma
dziwne masz podejście, trudno je pojąc
Ale glupoty piszecie odnosnie marginalnosci polskiego rynku.
Popatrzcie tylko ile jezdzi mazd 6, bmw serii 3 oraz 5 najnowszych,ze nie wspomne o mnogosci suvow typu rav 4. Wszystkie te auta sa cenowo na poziomie giulii lub drozsze ,wiec ?