VIECIO nie wiem dlaczego ale Ty coś nie masz łatwego zecia... najpierw szyba, teraz ta stłuczka, normalnie fatum jakieś czy co??
![]()
VIECIO nie wiem dlaczego ale Ty coś nie masz łatwego zecia... najpierw szyba, teraz ta stłuczka, normalnie fatum jakieś czy co??
![]()
noo widzisz pech to sie nazywa ale doprowadze wszytko do porzadku do 7 czerwcaogolnie jakos sobie racze w zyciu hehe moze dlatego ze nie mam kobiety
tutaj tez piszmy o ktorej sie bedziemy wstepnie umawiac bo tamto forum tak mi za bardzo sie nie podoba jak to nasze
wkoncu tutaj do tego naleze
hehe
Tak informacyjnie do startujących z Poznania na ten zlocik.
6:50 pod Norauto, M1. O 7:00 Starujemy...
Pucować fury koledzy![]()
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
no to tak informacyjnie dla startujących z Wrocławia
7.00 zbiórka na stacji SHELL przy ul. Żmigrodzkiej (prawie na przeciwko MARINO)
a Zboirka dla ludzi z Kalisza to gdzie???![]()
Dla ludzi z Kalisza może na ORLENIE w Jarocinie ?
Z Kalisza do Krotoszyna przez Jarocin to tak średnio po drodze pojadą przez Ostrów. Jarocin wyjeżdża o 8.00 ale chyba jeszcze nie ustalone gdzie zbiórka (będą czekać na chłopaków z Poznania). Kalisz jeszcze nie ustalony. Ale ja chciałbym podłączyć się do grupy kaliskiej w Ostrowie.
Z Kalisza do Krotoszyna przez Ostrów Wlkp jest 55 km a przez Jarocin 85 km - chyba troszkę dalej ?
Tym bardziej że wstępnie koledzy z Turku i Ostrowa Wlkp. chcieli zabrać się wspólnie z Kalisza .
Jak masz chęć zapraszamy do Kalisza tylko czy to ma sens jak Poznań będzie jechał przez Jarocin .
---------- Post dodany o godzinie 20:45 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:44 ----------
grzechu byłeś szybszy o 0,5 sekundy
---------- Post dodany o godzinie 20:47 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:45 ----------
Mamy z Kalisza wyjechać około 8.00 ale myślę że wyjedziemy troszkę wcześnie koło 7.45 żeby bez szaleństw rekreacyjnie dojechać na czas na miejsce zbiórki po Fiatem .
no to juz sa podjete jakies decyzjepo co jechac przez jarocin do krotoszyna???;/ za duze kolo;p to w kaliszu jest ustalone miejsce spotkania??? moze stare tesco??? na wojska polskiego??