Witam
Panowie, jak w temacie. Jak wyłączyć tą opcję żeby podczas gwałtownego chamowania nie włączały się światła tzw. awaryjne razem ze światłami stopu
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Witam
Panowie, jak w temacie. Jak wyłączyć tą opcję żeby podczas gwałtownego chamowania nie włączały się światła tzw. awaryjne razem ze światłami stopu
Raczej nie ma takiej opcji. To jest znak, że hamujesz awaryjnie -> ten co jedzie za tobą, wie, że też musi depnąć, żeby Ci nie wjechać w tył.
Czy 159 ma też tę opcje bo u siebie nie stwierdziłem![]()
Alfa w garażu cieszy niczym da Vinci na ścianie salonu
ok dzieki
Alfa w garażu cieszy niczym da Vinci na ścianie salonu
Chetnie bym troche zmniejszyl czulosc/prog zadzialania tego ustrojstwa - za czesto przy normalnym uzytkowaniu mi sie to wlacza![]()
Generalnie problemem jest to, że system ma służyć bezpieczeństwu i ostrzegać kierowców z tyłu ze coś jest nie halo. Tylko jak to u nas bywa barany z tyłu zamiast zwolnić to walą długimi tak że w nocy oślepia. Z tąd moje pytanie czy da radę ro wyłączyć/ jakoś obejść?
Myślę że wystarczy delikatnej hamować
Wyryte rantem felgi
Ja znów chętnie bym sobie takie mryganie włączył u siebie... W ciągu dwóch miesięcy dwa razy słuchałem tłumaczenia niewiast z trzesacymi się rączkami, że sie zapatrzyła... Moze jakby dostały po oczach awaryjnymi, to by się nie zapatrzyły :-)
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka