Hehe to byłem ja również pozdrawiam![]()
Hehe to byłem ja również pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez RogerIZ28 ; 17-05-2009 o 22:32
Witam wszystkich,
W sumie to nowy jestem i w forumowym gronie jak i wśród użytkowników AR, jednak na moje machanie można liczyć zawsze
Pozdrawiam
pozdrowiena dla blond kierowniczki 147 wczoraj o 19 na kokota w rudzie slaskiej i dzis tradycyjnie pozdrowienia dla kierujacej 166 w rybniku na zoledziowej o 8![]()
no widzę coraz więcej Rybniczan...!!! Pozdrawiam.![]()
pozdrowienia dla rybnika!!!
Ja pozdrawiam kierowników 156SW 1.9 na niemieckich blachach oraz czerwonej 146 1.4 na blachach SK (koło których po prostu musiałem zaparkować) stojących pod Auchanem w Mikołowie przed 16-tą w ostatni poniedziałek.
Pozdrawiam właściciela AR 156 o nr. S.. + własne imię która stała w siedzibie firmy BOMA w Katowicach.. akurat miał tam wizytę i obok niej zaparkowałem..
Pozdrawiam..
pozdrawiam kierowce ospoilerowanej 147 w kolorze hmmm groszkowym, ktorego juz dwa razy spotkalem na trasie Gródków-Łagisza, a takze pracownika na stacji shell w katowicach, ktory jest chyba wlascicielem czerwonej 145 z koniczynka na boku. moze sie myle, ale chyba alfisti,bo olal innych tankujacych i czekal az BMW, ktore tankowalo przede mna zwolni mi miejsce. milo mi sie zrobilo na maxa.
Roger dzis to nie ma sily zebysmy sie nie poznalijuz teraz wiem czemu tak czesto jestes w Rogoźniku
powiem ci ze ty nawet czesto kolo mojej chaty parkowales, ale wtedy to jeszcze chyba miales BMW;D
haa no dawno temu czasem się tam moje stare BMW własnie pojawiało
dzisiaj od razu poznałem furke to zamachałem:]
Ładnie tak po alejkach dla pieszych się alfą prowadzic![]()
a ja zawsze kląłem na wszystkich co się tam autami pchali hehehehehe ...no ale w środku tygodnia mogę zrozumieć
ps. kolega z shella na roździeńskiego to williamdrake![]()