Nie masz zapewne czujników parkowania przód. W tę wtyczkę wpinasz głośniczek
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
no nie mam, dzięki za odpowiedź
Czyli jeżeli nie ma tu nic wpięte to znaczy, że nie jest gotowa instalacja pod parktronik przód?
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
Ja jak dokladalem to ta instalacja się przydała. Dolozenie czujników przód nie jest trudne. Problem jest ze znalezieniem centralki (jest ich mało, choć ostatnio na jebaju widziałem za 180 zł). Ciężko też znaleźć wiązkę pod zderzak na czujniki. Reszta to już sprawa prosta
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
no tylko pozostaje pytanie po co?parkować umiem, z tyłu nie mam czujników a na przód będę pchał
parkowanie alfą zwłaszcza SW jest banalnie proste, kolumbryną Safrane to był wyczyn zrobić na mieście kopertę, a tym bączkiem parkuje się jak smartem
![]()
To akurat prawda. Na 159 przesiadłem się z Laguny II i od razu poczułem, że parkowanie Alfą to jest sama przyjemność. Mieszczę się teraz w o wiele mniejsze luki niż Laguną, a Alfa jest dłuższa.
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.