Nie używam ecusafe wszystko robie recznie w winols zapytaj sie @sdero, chpa nie robie bo nie potrafie. P.s przestań trollowac
Nie używam ecusafe wszystko robie recznie w winols zapytaj sie @sdero, chpa nie robie bo nie potrafie. P.s przestań trollowac
Witam
Żeby sprawdzić czy 166 2.4 jtd 2005 był tuningowany potrzebuję czegoś takiego http://allegro.pl/chip-tuning-s-mpps...867996958.html i programu ? Ew. może pomoże ktoś z mazowieckiego / piaseczyńskiego?
[MENTION=66477]seblucz[/MENTION], odezwij się do @sdero - on Ci pomoże.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę // Platon.
Była Marea 2.4TD HLX 125KM '98r
Była Marea 2.4JTD ELX 131KM '99r
Była 166 2.4JTD 10v 150KM '03r
Była 166 2.4JTDm 20v 175KM @ 238KM 504Nm by @sdero '04r
Jest 166 2.4M-jet 20v 2006r @ ?
Masz problem z autem ? Chcesz usunąć klapy wirowe, DPF bądź EGR ?
Zrobić kompleksową diagnostykę ?
Wymiany rozrządów/eksploatacja i remonty silników ?
Załatwimy nawet programowo !
Zapraszam na nasz warsztat.
Witam. Tak czytam temat i mając dostęp do hamowni interesuje mnie tem soft pro1. Czy jest ktoś wstanie mi to podesłać?
jak masz dostęp do hamowni to szukaj w necie informacji i sam coś wydłub, a nie będziesz wrzucał syfy, które mogą jedynie wysrać silnik...
Sam troszkę się boję... a na tym sofcie kilka osób z forum jeździ/jeździło i nikt nie narzekał. Ewentualnie jak poczytam to bym go troszkę dłubną żeby delikatnie go ograniczyć w miarę rozsądku ale ciężko o tym mówić jak nie bardzo mam pojęcia o takim czymś. Ale wiadomo wszystkiego można się nauczyć. Narazie czekam aż mi ktoś to podesle i będę działał dalej.
lepiej oddaj auto do kogoś kto ma pojęcie o tym, bo skoro sam nie masz to po co się zabierasz za to? skoro stać Cię na rozwalenie silnika i turbo to stać Cię też na normalny program.
Zaznaczam że na forum nikt nie ubił silnika ani turba tym softem więc się o nic nie boję. A zaraz jak go wgram sprawdzę wszystko na hamowni![]()
Silnik silnikowy nie równy. Na stu silnikach bedzie oki, a na 101 cos bedzie niedomagać, choc na pierwszy rzut oka wszystko bedzie OK i się wysra... Wtedy bedzie płacz. Zobacz kazdy odradza Ci gotowca a ty dalej sie upierasz przy swoim...
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez kolekszy ; 29-10-2016 o 17:26
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
Chcesz za grosze zwiększyć moc, wiesz jak się to kończy?????????
Mnie nie stać na ewentualne kilka tysi w remont lub sprzedaż budy za grosze. Jak się coś wysra to zapewne opcja dwa i jaka ta Alfa .ujowa będzie.
Gotowiec to ci nic nie podniesie, co najwyżej odczucia, które będą złudne. A z czasem odbije ci się czkawką
Ostatnio edytowane przez kylo1986 ; 29-10-2016 o 18:53