No środek jeżeli chodzi o wzór to masz rację, okropny. Jak z Pandy.
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
No środek jeżeli chodzi o wzór to masz rację, okropny. Jak z Pandy.
Fotka z neta.
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
Mam pytanie, czy sprawdzał może ktoś czy system multimedialny wspòłpracuje z CarPlay?
Obejrzyjcie sobie od połowy.
https://youtu.be/22uSY877lGo
Wysłane z mojego SM-T715 przy użyciu Tapatalka
A ja po dzisiejszej jeździe już się cieszę że niedługo mi się kończy kolejny leasing, siedzi się fajnie nisko, silnik fajnie się zbiera i mam tylko nadzieję że automat nie zamuli silnika. Jakbym teraz wybierał sedana to Giulia byłaby już zamówiona, na nieszczęście do jesieni mają już wejść benzyny i wtedy będzie ból głowy.
GIULIETTA 1.4 170 biała premium/sport - była
Którą wersją jeździłeś? 180KM?
Automat na 99% nie zamuli auta, o to bym się nie martwił, a coś było napisane kiedyś, że ma mieć nawet więcej (450Nm) momentu niż manual.
Pozdro,
Bartas
No ja tez dzis w koncu zobaczylem gulie na zywo. Bialy tani kolor nie wyglada ladnie i felgi te mnie nie porwaly, ale cala reszta jest genialna. Autko ma ladne przetloczenia te wciacie w srodkowej czesci i wystajace nadkola nadajace muskulatury furce. Bardzo podoba mi sie szeroki tunel, miejsca w srodku wiecej niz w 159. I najwaniejsze...nie da sie jej pomylic z innym audi czy bmw. Na zywo jest po prostu inna od reszty i piekna.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
W gliwickim Ganinex-sie pusto, no cóż...
za to po sąsiedzku minęło mnie akurat i8 (prowadzą też BMW).
A do Katowic nie chce mi się akurat jechać zobaczyć jak to wygląda w PL.
Alfa Romeo Nel Cuore
W Lublinie w lipcu będzie jeszcze czerwona Giulia jedna sztuka więc może będzie tak jak z białą że wszystkie salony dostaną.