Nie jest normalnym tak nagrzany przewód. Jeśli jest taki to albo problemy masz na złączu (np. śniedź, niedokręcone złącze) lub nie domaga rozrusznik (szczotki, przepalony wirnik).
Wg mnie zderzak lepiej zaspawać i polakierować. Te z www w konsekwencji i tak nadają się tylko do lakierowania jak chcesz zachować wysoką estetykę.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
[MENTION=56022]moris10[/MENTION] czy jestem sam wstanie sprawdzić ewentualnie rozrusznik, kable odkręcę i wyczyszczę, ostatnio własnie przy starcie silnika zaczyna mi piszczeć pasek przez 2-3 min. więc też posprawdzam jak jest napięty.
I dodatkowo miałem dziwne sytuacje:
Jadąc na autostradzie ok. 120 jeżeli ma to znaczenie + włączone radio w momencie auto straciło cały prąd
- zgasł silnik, po wyjęciu kluczyka i jeszcze raz przekręceniu stacyjki na luzie, zobaczyłem że data, zegar, liczniki zostały wyzerowane, od razu załączyła się sama dodatkowo klimatyzacja, auto jeździ normalnie bez problemu
Od czego jest to uzależnione?
Sprawdzales przewody masujące przy okazji i klemy aku?
Z tego opisu wynika, że raczej nie masz problemu z rozrusznikiem, a bardziej z ciągłością połączeń.
Co do samego rozrusznika do w domowych warunkach nie sprawdzisz za wiele, najwyżej stan szczotek oglądniesz
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka