Ogladali sprawdzal i znajomi kupili
Kupiona byla w salonie w Poznaniu - teraz tez pelna FV Vat
Wszyscy zadowoleni
Pozdr.,
T.
Ogladali sprawdzal i znajomi kupili
Kupiona byla w salonie w Poznaniu - teraz tez pelna FV Vat
Wszyscy zadowoleni
Pozdr.,
T.
Ostatnio edytowane przez 8002 ; 08-07-2016 o 16:22
W sumie na pierwszy rzut oka nawet niegłupia oferta![]()
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6ysAqJ.html![]()
Na początku października będę sprzedawał swoją
Giulietta 1.4 170 KM Distinctive Sport 1, rok 2011
1 rej 06.2011
Pakiet Sport (m.in. ciemne klosze reflektorów, pół skóra, progi, satynowe chromowane lusterka, nakładki alu na pedały, ciemna podsufitka, panel środkowy grafitowy) + fabryczne ciemne szyby z tyłu + Nawigacja fabryczna tomtom itp., przyciski w kierownicy, przeszycia czerwoną nicią,
Stoi na rocznych felgach 16". Opony letnie + zimowe.
Auto w stanie idealnym, 5 lat serwisowania w ASO u Dukiewicza. Pełna historia serwisowa. Możliwość wystawienia faktury VAT.
Niedawno wymieniany pełen rozrząd + kolejny duży przegląd
Przebieg na moment sprzedaży będzie ok 180.000 km. Jeżdżona głownie w trasie po naszych pięknych i równych drogach 2 pasmowych.
Z samochodem nigdy nie było problemów poza wymianą żarówek i jednym łącznikiem stablilizatora. To najbardziej niezawodne auto jakie miałem.
NIE UŻYWANY do jazd sportowych, torowych ect.
Możliwy niezły leasing na firmę lub osobę prywatną.
Od Alfisty z wieloletnim stażem
![]()
Ostatnio edytowane przez Quadrifoglio156 ; 12-07-2016 o 11:16
Alfa 156 2.0; Alfa 156 1.8, Alfa 145 1.4, Alfa 156 2.5V6 Modyficata, Alfa Giulietta M-Air Distinctive Sport Edizione Autodelta.
LEGENDA ALFA ROMEO: ALFETTA.PL
tutaj masz dwie sensowne oferty na julkę:
http://www.forum.alfaholicy.org/pora...cia_delta.html
Co prawda z importu i bez ksenonow ale raczej pewne. U tomka_krk pewnie tez zdołasz zrobić pakiet startowy w cenie wiec w sumie nawet nie będzie źle![]()
Witam wszystkich,
Myślę że w życiu każdego kierowcy jest moment w którym musi posiadać Alfę, padło też na mnie - zakochałem się w Giuliettcie i poszukuje dla siebie, a także dla żony takiej która będzie nam chwilę służyć
Mój budżet jest między 30 000 - 50 000 , szukam w 100% sprawnej bezwypadkowej z przebiegiem poniżej 120 000.
Mam kilka pytań odnośnie tego auta:
1. Czy faktycznie w 1.4 turbo są pewne problemy z cewkami i innymi elementami silnika (znajomy odradzał mi tą wersję)
2. Czy faktycznie diesel w tym modelu jest tak dobry jak mówią?
3. Czy było coś takiego jak QV look? Znalazłem diesla który miał znaczki QV
4. Czy silniki 1.7 były tylko z QV? Sprzedawca twierdził że ma 235 koni, ale nie miała żadnych znaków szczególnych
5. Czy warto upierać się o nawigacje? Słyszałem średnio pochlebne opinie o komputerze w starszej Alfie
6. Na co Waszym zdaniem powinienem zwracać uwagę w wyposażeniu?
7. Czy jest szansa na złapanie w tym budżecie 6 letniej QV?
Dziękuję wszystkim za podpowiedzi
1. 1.4 TB 120 konna w mojej ocenie najbardziej bezproblemowy silnik z całej gamy. Wcześniej używany w Bravo - ponad 100 tys km żadnych usterek. O cewkach pierwsze słyszę
pozostałem silniki benzynowe MA mają problem z modułami Multiair
2. O dieslach napisałbym tak- jak dbasz tak masz- przy używce nie wiesz co kto robił jak eksploatował i niestety jest bardziej podatne na zaniedbania serwisowe
3. 1,75 było tylko w wersji QV - liftu od 2016 r. nie ma już oznaczenia QV
4. Była wersja QV Line
5. Przy używce -szczególnie starszej zwracaj uwagę na stan techniczny i bezwypadkowość- reszta? - jak się trafi.
Dzięki za odpowiedź
1. Tak właśnie chodzi mi o Multiair - że bardzo często są z nim problemy i nie polecali kupować 170 KM benzyna, bo istnieje duża szansa bawienia się z Multiair
3. Dzięki za odpowiedż na otomoto odnalazłem: oferta/alfa-romeo-giulietta-1-75i-235km-skora-dna-ID6ysfHx.html#99d18f352f - i zastanowił mnie brak znaczków
Z Multiair BYLY problemy ale tylko i wylacznie z egzemplarzami z poczatku produkcji.
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
MultiAir był problematyczny w roku 2010 i może w 2011, jeżeli nawet kupisz z tego rocznika, ale z przebiegiem powyżej 50 tys. km, to już raczej zdążył się posypać i został wymieniony na nowy, bez wady. Wystrzegać się trzeba tylko roczników 2010/2011 z bardzo niskim przebiegiem typu 30 tys. km albo mniej.
- - - Updated - - -
Jaka cena i gdzie się podziały felgi 17" z pakietu Sport?![]()
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Dość szybko doszedłem do wniosku że lepiej mi się jeździ (i zdrowiej dla zawieszenia) na 16".
Cena wstępnie 30.000 + VAT.
W ostatni pełen rozrząd i duży przegląd włożyłem 3 tys, a to było 10.000 km temu.
Alfa 156 2.0; Alfa 156 1.8, Alfa 145 1.4, Alfa 156 2.5V6 Modyficata, Alfa Giulietta M-Air Distinctive Sport Edizione Autodelta.
LEGENDA ALFA ROMEO: ALFETTA.PL