No ja oczywiście tez się piszei generalnie na jakieś cykliczne jazdy też być może jak będziemy to organizowali cyklicznie to i cena będzie lepsza
No ja oczywiście tez się piszei generalnie na jakieś cykliczne jazdy też być może jak będziemy to organizowali cyklicznie to i cena będzie lepsza
To ja popytam znajomych kto ma ochotę.
Jakiś ruch w temacie? U mnie jak na razie 3 chętnych, wszyscy na sierpień, jeszcze lepiej druga połowa.
Ja się mogę dopisać na małą przejażdżkę. Mam auta "cywilne", ale chętnie się zabawię.
Myślę jednak że bardziej realny będzie wrzesień.
Ogólnie budowa ma się zakończyć w lipcu, ale mają problem z PGE. Nieoficjalnie wiadomo, że otwarcie ma być we wrześniu.
Oficjalnie potwierdzone że dopiero na październik będą zapisy. Są problemy z odbiorem obiektu, jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo, że chodzi o pieniądze..
Patrzac na projekt toru to jest na nim kilka wymagajacych zakretow![]()
1. 3voQ
2. kylo1986
3. culmen
4. Alfa_Luk
5. Tytus9
No jesień to bardziej realna, od początku coś to zbyt optymistycznie brzmiało że na lipiec/sierpień będzie.
Co do układu to chyba taki podobny jak Jastrząb czy (nie wiem na jakim etapie przebudowy?) Wyrazów, czy Pszczółki.
A ile jazdy to od organizatora zależy, nie toru w sensie kształtu. Na tych samych Kielcach może być i do znudzenia jazdy (treningi TJS, tzw. "z Pancinem", 4nano i jakieś nieoficjalne) . No ale nie są to poza nie-weekendowymi cykliczne imprezy.
Swoją drogą, to oni tam (na torze Łódź) czekają na odbiory budynku ? po co budynek na początek? Jastrząb hulał jak budynek okien nie miał itd.