Jak napisałem wcześniej kolega daje gwarancje że sworzeń ma wytrzymać 150 000 km. Dla mojego auta to będzie dożywocie. Z tego co pamiętam miał tylko jedną reklamacje na górny wahacz.
Jak napisałem wcześniej kolega daje gwarancje że sworzeń ma wytrzymać 150 000 km. Dla mojego auta to będzie dożywocie. Z tego co pamiętam miał tylko jedną reklamacje na górny wahacz.
Na parkingu przed hipermarketem. Rodzina pakuje zakupy do pancerwagena. Dziecko, chłopiec około 5-6 lat:
-Mamo co to za auto?
-Przeczytaj. Na rejestracji jest napisane
-A-L-F-A R-O-M-E-O. Dlaczego muszę jeździć VW albo Audi?
Matka patrzy na ojca, a ojciec na mnie.
Mina ojca BEZCENNA !!!
Co do tej gwarancji, to niech się sam jasio79 wypowie, bo mi mówił, że nie udziela żadnej gwarancji. Chyba, że od razu coś będzie nie tak, wtedy wymieni bez problemu.
Niestety Panowie mam złe informacje dla tych, którzy mieli zamiar zakupić dolne wahacze u Litwinów po starych numerach a co za tym idzie po atrakcyjnej cenie. Skończyły im się chyba stare zapasy magazynowe albo połapali się o co chodzi i sprawa do lamusa. Poniżej zamieszczam fotkę świeżo zakupionych dolnych wahaczy. Jeden udało mi się kupić po starej cenie a drugi już po nowej ale po rabacie to i tak wychodzi dużo taniej jak w ASO.
![]()
Ile za komplet?
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Panowie potrzebuje same tylne tuleje dolnych wahaczy? Moog czy coś innego?
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Teraz po rabacie 10% wychodzi 1298,- zł. za jeden, to i tak taniej jak w ASO.
Tak jest po starych numerach normalnie można zamówić, ale później dostajesz e-mail z info, że już części o tym numerze nie ma albo bardzo długo nie będzie i propozycja zamówienia takiej samej części ale o innym numerze i oczywiście już po innej wyższej cenie![]()
Ostatnio edytowane przez Arturek ; 16-07-2016 o 12:30
Kupiłem praktycznie wszystko do wymiany zawiasu. Tzn. dwa górne, dwa dolne, dwie końcówki drążków i dwa łączniki stabilizatora i inne pomniejsze duperele. Wymienię wszystko ustawię geometrię i myślę , że do czasu wymiany na Giulię wytrzyma po naszych pięknych drogachNajgorzej to wymieniać poszczególne elementy na raty ale wiadomo wszystko zależy od środków pieniężnych. Regeneracja ma sens jak zrobisz ją na oryginalnych elementach. Np. sama duża tuleja w dolnym wahaczu kosztuje u Litwinów około 600,- zł. Regeneracja na nie oryginalnych elementach będzie tyle warta co zamiennik za 300,- zł.