Witajciepost trochę w innym temacie i nie wiem czy w odpowiednim dziale więc sorki jakby coś
![]()
Chciałbym abyście wycenili moją Alfe Romeojest to po prostu prośba, póki co nie chcę jej sprzedawać ale gdyby ktoś kiedyś mnie zaczepił z pytaniem ile chcę to miałbym już konkretną cenę
Mowa tu o:
Alfa Romeo 156 z 1999 r. SEDAN
Silnik 1.8 TS 144 KM/106 kW (nigdy nie widział gazu)
Przebieg: 189 tyś.
Rozrząd wymieniany 33 tyś km. temu
Jedyna poważna naprawa to wymiana czujnika położenia wału od tego czasu wszystko ok. Był problem z odpaleniem, przyczyną okazał się przekaźnik.
Alfa nie bita. Posiada normalne ślady typu odpryski i niewielkie zadrapania, jak na 17-stke to jest naprawdę super stan.
Podwozie nie ma co ukrywać, rudy trochę się za nią wziął ale dziury na wylot nigdzie nie ma. Przegląd do Października 2016, OC do Kwietnia 2017.
Wyposażenie: Klima (nabita), wspomaganie, ABS, radio (niefabryczne), oryginalne głośniki, tapicerka welur bardzo zadbana, światła przeciwmgłowe, poduszki, podłokietniki, elektryczne szyby przód, jeździ na stalowych kołach z zużytymi już oryginalnymi kołpakami, wydech Ulter.
Środek auta jest naprawdę bardzo zadbany.
Jedyne rzeczy, które w aucie trzeba wykonać:
-wyczyścić silnik krokowy,
-wymienić przeplotke na wydechu,
-wymienić prawy tylny wahacz, który mam w posiadaniu (wymieniony tylko lewy gdyż pękł podczas jazdy, a auto było mi bardzo pilnie potrzebne),
-za jakiś czas warto wymienić amorki przód
Jeśli czegoś nie podałem, a coś jest ważne to proszę o podpowiedź.
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka