Może kwestia ramion/docisku, bo u mnie Negotti praktycznie natychmiast zaczynają zostawiać ślady i mazać. Zobaczymy na wycieraczkach innej firmy, może to być wada mechanizmu...
Może kwestia ramion/docisku, bo u mnie Negotti praktycznie natychmiast zaczynają zostawiać ślady i mazać. Zobaczymy na wycieraczkach innej firmy, może to być wada mechanizmu...
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była
Przedstawiem wam mój sposób na dobre i niedrogie wycieraczki. Market tesco, sprzedaje wycieraczki firmy alca, które szczerze każdemu polecam. Kupujemy wycieraczki bezstelażowe o odpowiedniej długości, następnie szukamy na półce obok adapterów do naszego typu ramion. Pasuje wszystko w 100%. Na wycieraczkach przejeździłem całą zimę i jeżdżę do dziś, na tą chwilę brak większych objawów zużycia. Jedyna wada- powyżej 140 nie są dociskane z odpowiednią siłą. Cena za kpl ok 60zł. Pozdrawiam
Dobre są miałem kiedys w 156 ale widzę że już nie takie tanie jak kiedyś
LG G4 + Tapatalk
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Ja też próbowałem różnych nie markowych i jak piszą poprzednicy dość szybko padają najlepsze są dla mnie bosch i te mogę polecić min. rok wytrzymałość.
Używał ktoś z was hybryd?? mają podobno zdecydowanie lepszy docisk więc nie skaczą po szybie jak te bezszkieletowe.
http://allegro.pl/wycieraczki-hybryd...344939132.html
Niezwykłość Alfy Romeo polega na tym... że czasem jeździ...
Wygląda to okropnie... Ja polecam Boscha, można kupić przez internet w cenie 100 zł za komplet i nie ma żadnych problemów. Warto wybrać te tylko do 159, wtedy są bez adapterów i zaczepy mają sporo mniejsze niż inne.
Ja kupiłem hybrydy motgum do GT. Niestety nie mogę polecićPrawa hałasowała od nowości. Pomogło jej obrócenie o 180 stopni ale tylko na chwilę. Teraz Lewa też już hałasuje. Biorąc pod uwagę, że przez pół roku pracowały może w kilkanaście dni z deszczem jest to bardzo słaby wynik.
Teraz kupiłem same gumki alca i założę najpierw do tych motgumów, jeśli to nie poskutkuje mam jeszcze komplet zużytych boscha i najwyżej tam założę nowe gumki.
Dobre opinie mają heyner hybrid i ogólnie wyroby firmy alca.
Ja nie polecam Alca, po pierwsze dosyć szybko zaczynają smużyć, a po drugie te wycieraczki w miarę zbierają do 90-100 km/h, powyżej dzieje się cyrk na szybie, wycieraczki się trzęsą i kompletnie nie zbierają wody, więc chociażby jazda w deszczu po drodze ekspresowej/autostradzie z prędkością 120 km/h jest bardzo niekomfortowa i wręcz niebezpieczna. Nie mówiąc o ogromnych adapterach, co po prostu brzydko na szybie wygląda (od wewnątrz).
No to kupie zwykłe motgumy bezszkieletowe.
Niezwykłość Alfy Romeo polega na tym... że czasem jeździ...
Polecam Bosch aerotwin, mam już prawie 2 lata i wszystko jest ok
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk