I jak tam spot? Co się nic nie chwalicie? Zdjęcia jakieś bym pooglądał![]()
I jak tam spot? Co się nic nie chwalicie? Zdjęcia jakieś bym pooglądał![]()
No była straszna kicha....................... bo Ciebie nie było
Zdjęć nie mam, bo jakoś się do tego nie nadaję, dlatego musisz uwierzyć na słowo. Pogoda i humory uczestników dopisały, frekwencja chyba też, 159x2, Julkax3, 147, GT.
A na zakończenie spota wstępnie ustaliliśmy datę (19 czerwca) i plan następnego spotkania. Jak pogoda będzie taka sama jak w niedzielę to plaża w Dąbiu zaprasza na grilla alfoholików wraz z pasażerkami![]()
You can't be a true petrolhead until you've owned an Alfa Romeo
OK dzięki za info![]()
Panowie, co powiecie, aby spotkać się ponownie w najbliższą niedzielę, tym razem o godz. 14:30?
To jak, spotujemy sie dziś, czy nie?
Alfaholiczki oraz Alfaholicy,
od pewnego czasu w naszym zespole pasjonatów włoskiej motoryzacji gości Damian, prawdziwy wilk morski i kapitan pewnej przepięknej łodzi,
Korzystając z pięknego słońca oraz rozkwitającego lata, zapraszamy Was wspólnie z Damianem na pokład oraz piękny rejs z pewnymi atrakcjami, oczywiście wodnymi.
Spotykamy się już jutro o godz.15:30 (może ulec zmianie, będziemy Was informować na bieżąco) w Centrum Żeglarskim, na przystani w Dąbiu. Wszystkich uczestników prosimy o zabranie ze sobą 40 zł.
W zależności od ilości osób, kwota będzie mniejsza, posłuży ona na zakup odpowiednich ilości paliwa dla Damiana.
Ostatnio edytowane przez bajtek5 ; 29-07-2016 o 13:37
Bartek szkoda ze zawsze piszesz bez żadnego wyprzedzenia. Moze jakby info było trochę wcześniej to na spotkania przyjeżdżaloby więcej niż 3 auta.
Może dobra praktyką byłoby ustalanie terminu następnego spotkania na bieżącym spocie???
You can't be a true petrolhead until you've owned an Alfa Romeo
Myślę, że przede wszystkim konkrety, przynajmniej z 2 tygodnie przed spotem.
-data / czas
-miejsce
i frekwencja powinna się poprawić![]()
A co się na takich spotach robi ? :-D Od niedawna jestem użytkownikiem 156 2,4 jtd wczesniej byla 146 w 1,6 T.S