Coś w mojej mieścinie mało ALF widuję... a może już wszystkie się popsuły
Aktualnie posiadam już 7 auto i jest nim jeep cherokee
oczywiście XJ o aerodynamice przystanku autobusowego, pancernym AMC 4.0 który trwa w amerykańskiej motoryzacji od 1964roku, automacie AW4 którego jeep zaczerpnął z Supry, reduktorze NP242 z opcją full time (czyli jazda z napędem po czarnym, przydatne zimą), że jeepa się podnosi a nie obniża to jakieś 2cale podniesiony i zamiast odelżenia to dostał stalowe zderzaki
Jednak nigdy nie posiadałem alfy mimo iż mnie troszkę ciekawiły.
Miałem okazję się przejechać 156 w wagonie z 2.5V6 było całkiem przyjemnie ale coś nie tak z silnikiem bo mocy moim zdaniem mniej niż A4 1.8T a paliła właścicielowi 20-25litrów/100
Aktualnie sprzedałem swoje codzienne wozidło - poczciwego C124. Wytrzymałe zawieszenie, wygoda ale 2.3 R4 to za mało na tak dużą budę.
Aktualnie rozglądam się między innymi za alfą, stąd też moja rejestracja tutaj.
Muszę zaczerpnąć trochę wiedzy na temat GTV, GT a może nawet brery czy też 156 GTA. Raczej jestem nastawiony na konstrukcję Busso.
Niestety będę musiał w tym aucie upchać LPG...Dlatego tez praktycznie GTV odpada a szkoda
PS> jakbyś ktoś szukał jeepa to jestem w stanie rozważyć opcję zamianyale wolałbym nie bo to moje autko na zimę i wypady w plener
niniejszy dopisek nie stanowi oferty handlowej i proszę nie krzyczcie![]()
![]()