W sumie to ja bym tylko potrzebował którymi pinami wprowadzić głos , +12stały drugi +12z radia i minus
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
W sumie to ja bym tylko potrzebował którymi pinami wprowadzić głos , +12stały drugi +12z radia i minus
Oplaca i chce Ci się to starocie rekonstruować? Lepsze glosniki i już gra lepiej. Radio tez możesz zmienić na np. 2 din.
Radio mam b.dobre reszta głośników oryginał a subwoofer zmieniam żeby miejsce było i mam nadzieję ten głośnik bose będzie w miarę dobrze grał
Ok sam głośnik ładnie gra na moim wzmacniaczu kenwoodale chciałem zobaczyć jak gra na oryginalnym i podłączyłem tak
![]()
Słychać że pyka włącza się i wyłącza ale nie ma głosu na głośniki , może mi ktoś podpowiedzieć czy jak wprowadzam głos pin 1,2 i 14,15 to nie gra
Orientuję się może ktoś czy dobrymi pinami wprowadzam głos ?
Wprowadzasz tzn sygnał z radia na wzmacniacz czy z wzmacniacza na głośnik? Bo 1,2 i 14,15 to wyjścia z oryginalnego wzmacniacza na subwoofer bo w systemie bose jest głośnik dwudrożny.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Witam
Korzystajac z okazji a propo tematu mam okazje kupic zestaw bose do AR 147 i tu pytanie czy warto? Moze lepiej zainwestowac w glosniki np hertz pod ten model auta.
Wysłane z mojego HUAWEI P8
Lepiej kupić te głośniki zamiast bose chyba że zależy Ci na subie i wzmacniaczu. Bo to też dobra konfiguracja subwoofer i wzmacniacz z bose ale głośniki hertz.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Rozumiem
Wysłane z mojego HUAWEI P8
Potrzebuje wprowadzić sygnał do wzmacniacza , wyjście na głośnik sub. Jest z drugiej strony wzmacniacza 4piny a głośnik jest zwykły bo te 4piny łączą się na glosniku czyli zasilany głośnik 1cewkowy 2kanalami lewy i prawy , ja potrzebuje wprowadzić sygnał z radia do wzmacniacza