To widziałem. Mam nadzieję, że to coś da.
To widziałem. Mam nadzieję, że to coś da.
Poszło do Zachara. Po mojej ostatniej interwencji w sprawie Mazdy6 i jej kradzieży nagrał film na ten temat i sytuacja uległa znacznej poprawie. Może coś się tu też ruszya ja będę miał swój mały wkład w naprawianie świata
))
Wywpowiem sie za kolege który ma fiata 500x też z uconnect 6,5.
Dzisiaj otrzymal informacje od fiata żę " Moją nie chcą się zająć, wręcz jest to moja wina, bo według nich za słabo sprawdziłem, co w środku siedzi. A materiały prasowe - według nich nieważne... Będzie trzeba działać inaczej.""
Okazuje sie że fiat wyparł sie wszytkiego co tam bilbordy katalogi sprzedawcy , żę jest sam sobie że nie sprawdził jaka mapa jest w grana
Czekam na zalatwienie swojej sprawy , narazie głeboka cisza co sie pytam brak odpowiedzi , zwlaili to na salon z takim samym tekstem żę biblordy są nie aktualne itd tylko mi jeszcze nie powiedziano że to moja wina .
Piszcie do autocentrum.pl proszę może coś to da
OK mam chyba dobre wieści. Co prawda na razie mało konkretnie, ale też trzeba zrozumieć Zachara, że nie chce wojny od razu wszczynać z Fiatem
Jak w ciągu tygodni sprawa nie zostanie załatwiona, poproszę go żeby powiedział "sprawdzam"
Odpowiedź poniżej:
Hej
Rozmawiałem z FIATem. To jeszcze chwilę potrwa, ale sprawa zostanie załatwiona pozytywnie dla klientów.
Dealerzy rzeczywiście dostali niewłaściwe wytyczne, bo błędne dane otrzymała także polska centrala.
pozdrawiam
Zachar
oto odpowiedz z zachar of
nadal do końca nie rozumiem problemu (prócz tego, że w aucie są mapy Here zamiast TT). Da się jakoś część nawigacyjną "otworzyć" np na Automapę? uconnect chyba działa na WIN.CE?
Rozumiem, że Ci co mają starszą wersję UC 6.5 definitywnie mogą zapomnieć o jakiejkolwiek aktualizacji? Jeśli tak to będzie to słabe.
Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka
Niestety fiat schował głowę w piasek
Wszytko zwalił na serwis , na dodatek serwisy nie maja wsparcia w fiacie
Powiedziano im że mają sam to sobie załatwiać , kontaktować sie nie z fiatem tylko z producentem map.
Do tej pory nikt oficjalnie nie powiedział żę w autach są zle mapy i dalej sprzedaje sie auta twierdząc żę w uconnect 6,5 cala jest tomtom
O pomocy fiata należy zapomnieć, ale czy może ktoś ma jakieś info o niezależnych instalacjach mapy
Artykuł sie pokazał
- - - Updated - - -
W gazecie motryzacyjnej
ale jest blokada na alfa linków
- - - Updated - - -
dailydriver.pl/nowosci/wydarzenia/fiat-sprzedaje-auta-z-oszukanymi-nawigacjami-tomtom/
- - - Updated - - -