Czesc, Jak rozebrac boczki na dzwiach tak aby niczego nie zepsuc![]()
Czesc, Jak rozebrac boczki na dzwiach tak aby niczego nie zepsuc![]()
Kayrol tu masz linka na nasze forum w dziale zrób to sam może ci się przyda http://www.forum.alfaholicy.org/zrob...meo_166_a.html może ktoś ma więcej fotek
dzięki, moze ktos ma więcej info ;> Btw Zapomniałem dodac ze będe przyciemniał szyby i trzeba ją wyjąc.
co kto lubi, ja wyciągałem wygodniej jest położyć folię, poza tym na ramie szyby jest przykręcony uchwyt (blokada) żeby siłownik nie wypchnął szyby na zewnątrz, ja ściągałem też listwy z drzwi jest wtedy więcej miejsca żeby operować szybą przy wkładaniu no i widać prowadnice wewnątrz drzwi, musisz kolego drogi uważać jednak przy wkładaniu szyby szczególnie z przodu, nie wiem czy też będziesz przyciemniał ale na środku jest ucho do tego uchwytu o którym pisałem wyżej i można pozrywać folię gdy nie zachowa się szczególnej ostrożności, przednie szyby przykręcone są do prowadnicy na dwóch śrubkach, tył natomiast ma na środku szyby blokadę, taki biały plastikowy klips, trzeba go złapać za wystające wąsy i szarpnąć w dół i tyle, jeśli będziesz potrzebował więcej info wal jak w dym