Witam,
poszukuje czarnej jak smoła alfy 159 diesel najlepiej JTDm. I oto moim oczom ukazała się ta oto ślicznotka w Sączu. Jednak po sprawdzeniu VINu widnieje, że to JTD. Na klapie jest JTDm. Czy to normalne? Według VINu po ostatnim przeglądzie w 2015 miała na liczniku 206 tys. Z kolei jak zadzwoniłem do A.S.O w Krakowie facet powiedział mi, że fiat nie zapisuje historii po zakończeniu okresu gwarancyjnego i jedyne co mógł mi powiedzieć, to że do 2010 była serwisowana w ASO i miała 98 tys. Mam rozumieć, że kręcona? Kod koloru wg VINu to 402. Czy 159 miały różne odcienie czerni? Mam wrażenie, że na ulicy widuje raz czarną jak smoła, a raz znów niemal wyblakłą
linku niestety nie wkleję wiec liczę, że łatwo ją znajdziecie na otomoto. Z 2007 stoi za 21900,-
Dla kontrastu znalazłem jeszcze jedną. Ta też ma 150KM ale już oznaczona jako JTD, a przynajmniej przez sprzedawcę bo na klapie nie ma nic. Zgaduję, że oznaczenia zdjęto? Czy w takim razie JTD występowały w wersjach 150 KM czy to też już m? Do niej jeszcze nie mam VINu.
na alledrogo z numerem aukcji 6432586508
Zerknijcie i dajcie znać co myślicie. Chętnie posłucham opinii fanów, znawców i przede wszystkim fachowców![]()